JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 3.

” Inlägget är i samarbete med Sweden Eco”
Hej.
LUCKA 3.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller Schampo for hair and body + deodorant till killar /män i full size från Sweden Eco. Klappen består av en ekologiskt duschkräm/schampo för kropp och hår som återfuktar effektivt. Plus en ekologisk, mild och effektiv deodorant. Gjord för att tåla tuffa tag och vara mild mot din hud.

lucka3

IMG_4825

Sweden Eco for men Shampoo for Hair and body.

Mild ekologisk duschkräm/schampo för kropp och hår som återfuktar effektivt. Innehåller argan- och jojobaolja som skyddar, vårdar och stärker hår och hud. En ekologisk, mild och effektiv deodorant. Gjord för att tåla tuffa tag och vara mild mot din hud. Bas av rättvisemärkt aloe vera som mjukgör huden och skyddar mot irritationer. Innehåller naturliga salter som motverkar dålig lukt.

 RABATTKODEN JUL15 – GER 15% RABATT

miljo

Sweden Eco.

 

Sweden Eco – Skincare for men är naturlig hudvård för medvetna män. Är för dem som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Produkterna är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produkterna effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

Alla produkter är 100 % veganska samt godkända av Djurens Rätt och PETA. Sweden Eco är framtagen av RS Biokosmetik som under 35 år tillverkat naturlig hudvård.

Kanske viktigaste skälet till att välja Sweden Eco.

Produkterna är mycket koncentrerade och dryga produkter då inget vatten tillsätts. Extra viktigt att belysa är att inget vatten tillsätts i produkterna. Vilket är mycket ovanlig. Vatten är inte miljöfarligt i sig, men att använda stora mängder vatten får stora konsekvenser för vår miljö. Vattnet i hudvårdsprodukter har en stor miljöeffekt med både tanke på transportvolymer, förpackningsantal och volymgenomgång i våra reningsverk. Dessutom krävs mer konserveringsmedel ju mer vatten som finns i produkterna.

vatten

RABATTKODEN JUL15 – GER 15% RABATT

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

* Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinstinlägg på er blogg. Alltså behöver vinnaren en aktiv blogg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

*Vinnarna kommer Kamilla och Mirre lotta fram.

jul2

 

18 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 3.

Add yours

  1. Nu blir det till att byta dubbelduchen mot detta fina paket.
    Ger det till min man som är den bästa bara så ni vet.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: