Håller tummarna nu för att…

Hej alla Fina!

I fredags var det som bekant Black Friday, traditionen som blivit årets största shoppingdag. Shoppade ni något? För mig blev det några småparfymer på Victoria Secret som T och jag ska dela på. Håller tummarna nu för att mina stora köp nu bara blir bra.

Black Friday infinner sig alltid fjärde fredagen i november.

Namnet “Black Friday” sägs att fått sitt namn genom att företag som gick med förlust fick en chans att komma ikapp och sälja så mycket att de på en enda dag började gå med vinst.

Varuhuset Macy’s i New York bestämde sig 1924 att i samband med sin berömda Thanksgiving parad promota en stor rea som skulle dra igång fredagen efter Thanksgiving. De kunde aldrig ana att deras PR trick skulle bli startskottet för en av årets största shoppingdagar.

 

Jag maxade visst på Black Friday.

Nu håller jag tummarna för att både skidorna och pjäxorna passar bra när de kommer med hemkörning imorgon. Eftersom vi åker skidor minst en gång varje år nu de senaste åren så behövde jag faktiskt mig nya bra skidor. Förr när jag var barn och tonåring och åkte skidor alla lediga helger och kvällar i veckorna fick jag oftast nya så fort jag växte ur dem. Nu växer jag inte ur skidor på samma sätt. Är det något som jag faktiskt behövt också så var eller är det ny utrustning.

Så jag maxade och gick all in och klickade hem både skidor och pjäxor. Vilka ska komma med hemleverans imorgon. Jag brukar inte tänka i banor som Tänk om men tanke slog mig. Blir det pannkaka nu med utrustningen blir det nog härva att skicka tillbaka och allt. Dream on vad jag bara vill att dessa fina nu ska passa bra.

2cc

Nya vinterkängor blev det visst också.

Jag har länge varit så taggad på ett par Inuikki boots. Ska sanningen fram var jag så nära att klicka hem ett par i fredags. Men som jag egentligen redan kände till eftersom jag provat dem flera gånger hamnar jag mitt emellan två storlekar. Vilket liksom inte funkar. Särskilt inte när jag efter min operation i foten fick ett nummer mindre storlek på ena foten. Det var bara att snällt inse att Inuikki passar inte dig, Kamilla.

Hur som haver så hittade jag dessa fina från Sorel som jag faktiskt också brukar prova på min skorunda på NK. Sagt och gjort – jag klickade hem även dem. Hoppas att de kommer så fort som möjligt. Zalando brukar ju inte vara långsamma med sina leveranser.

bra

 

 

5 thoughts on “Håller tummarna nu för att…

Add yours

  1. Jag har inte handlat något under black friday, brukar vänta med det då många är så tokiga just under black friday. Hoppas att skidorna nu passar. 🙂

    1. Jag har shoppat på lite på black fridy 😊 jag har har shoppat endel paket 💓

  2. Oj all in ja… Vad roligt att åka skidor, tror inte jag gjort det? 🤔 Grymt snygga skor, jag har ett par som jag haft i många år, fortfarande lika snygga som de var då 😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: