Så mycket att göra ändå latar jag mig ff…

Hej.

Imorgon är det julafton! Kan ni tänka er att det är den stora dagen imorgon? Min julstämning försvann någonstans på vägen. Kanske när allt blev mörkt slaskigt och det regnade hela tiden. Men men det går inte göra något åt utan det är bara inse att imorgon är det julafton och idag är dagen före den dagen. Så mycket att göra ändå latar jag mig.

Så mycket att göra ändå latar jag mig ff…

Jag får liksom inte tummen ur röven idag som man säger i Småland. Jag borde packa in de sista klapparna, jag borde färga håret för nu måste de små grå bort. Fattar inte varför jag säger de små grå egentligen när jag sett ganska många till och med. Så idiotiskt egentligen. Någon ropar på Askungen att göra både det ena och andra men hon eller jag lyssnar tydligen inte ännu.

17b

Vad jag borde och lite till.

Jag borde packa ihop de sista klapparna från Julklappssäcken som har sin sista lucka idag. Säga vad man säga vill om allt jobb som det varit för mig med Julklappssäcken så fanns det en sak som varit så skön. Den att jag alltid alla dagar i december haft ett morgoninlägg på bloggen som kommit upp i bra tid. Från och med imorgon kommer det vara slut med det vilket är lite trist…

Plus att jag borde städa lite inför ikväll då uppesittarkvällen med bingolotto står på schemat. Om ni undrar vart alla vinster ikväll kommer att gå så är det hem till oss. Någon lite vinst måste väl komma hem till oss i fjol. De senaste åren har det blivit nyårslotter för två av oss. Kul att vinna som allt såklart men i år önskar vi en annan vinst förutom en ny lott, tack!

17c

Vi hörs vidare.

♥ ♥ ♥

 

 

 

8 thoughts on “Så mycket att göra ändå latar jag mig ff…

Add yours

  1. Brukar också spela bingo på uppesittarkvällen, dock glömde jag helt bort det iår haha, funderar på att spela på nyår kanske istället, ny lott är typ vad ja brukar vinna med om jag vinner nått 😂😂

  2. Saknar helt julkänslan i år och allt regnar bort känns det som men det blir jul i alla fall. Här blev det bara en liten vinst i kväll och vi får vara glada för det. Vi fick vara tillsammans. Önskar er en riktigt fin jul ❤

    1. Det känns inte som jul. Idag då det rengnar ganska mycket här 😊 hoppas att du tog hem en vinst på bingolotto ❤️ god jul hoppas du får en fin julafton

  3. ja regnet tar verkligen bort julstämningen, men man får försöka skapa en julstämning inne med familj och vänner. Ni har verkligen varit fantastiska med julklappssäcken…..jag beundrar verkligen allt ni gör för oss andra bloggare.

  4. Jag har inte heller jättemycket julstämning, men tycker den smyger sig på mer och mer. Samt vi vann en ny lott och 100kr på bingo så blir alltså nyårsbingo då hehe

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: