Ni frågar – Jag svarar!!!

Hej.

Jag sov som en prinsessa i natt vilket var så skönt efter gårdagens natt med 3 timmars sömn. Somnade till och med om en stund imorse vilket inte gjorde mig någonting alls. Tänker att det var länge sedan jag hade frågestund eller inlägg på bloggen.  Ni frågar – Jag svarar!!! Så nu kör vi – fråga på nu. Skulle jag tycka att någon fråga är för svår eller olämplig hoppar jag av den.

Ni frågar – Jag svarar!!!

12fraga

Sugen på Madeleines event.

En fin bloggvän har planerat för ett event i börja av april. Jag är verkligen sugen på att åka även om det är långt mellan Stockholm och Göteborg. Kan tänka mig att flera av de tjejer som jag dagligen följer kommer att komma. Och vill jag såklart träffa. Vilka ska åka?

♥ Puss & Kram ♥

9 thoughts on “Ni frågar – Jag svarar!!!

Add yours

 1. Vilken är din favoritfika? 🙂
  Hur gamla är barnen?
  Vad jobbar din man med, verkar ju vara i musikbranschen eller?
  Finns det någon fredagspresent till dig själv som du är extra nöjd med?

 2. Hoppas verkligen du kan komma 🙂 Hade varit så roligt 🙂 Varför började du blogga? Är anledningen detsamma fortfarande?

 3. Roligt att du fnular på att åka dit, låter onekligen trevligt. Oj vad ska jag fråga, vet ju redan massor om er =D. Vilken av dem yrken du jobbat har du trivts bäst med? Vilken kamera har du alltså systemkamera? Vad föredrar du att fota med, och vilken mobil har du?

  Nu vart det lite prylfrågor 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: