JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 17.

” Inlägget är i samarbete med Smart in the dark ”
Vinnare av Lucka 17 från Smart in the dark. Marica Andesson med motiveringen.
” Jag vill vinna! svaret är 125 meter! ”
Grattis till Marica Andersson
Hej.
LUCKA 17.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller två armreflexer från Smart in the dark. En av reflexerna är rak och andra rynkad. Vill vinnaren vara riktigt snäll till jul behåller hen den ena och ger bort andra till en kär vän. Värdet på klappen är 450kr.

Du känner säkert till att det är smart att synas i trafiken. Smart in the dark skapar designade reflexkläder och reflexaccessoarer som håller dig synlig och säker i mörkret. Deras reflexer gör att du syns i mörker på över 125 meters håll. De är tillverkade i 3M Scotchlite som är ett av de säkraste och bästa reflexmaterialen på marknaden. Värdet på klappen är runt 450kr.

  • Fästs enkelt runt arm eller ben med kardborreband
  • Justerbar omkrets 28-38 cm
  • Produktbredd 8 cm
  • Reflexbredd 4,2 cm

lucka17armreflex1

Klä dig synbart.

Att vi människor styrs av fåfänga det är ingen nyhet. Genom att vi bär reflexer gör att vi syns bättre och risken för att råka ut för en olycka minskar. 40% av alla bilolyckor med fotgängare sker i mörker i tätbebyggt område. Ljuset från gatlyktorna gör att du ser, men du syns inte.

Mörkklädda syns på ca 30 meters avstånd. Med reflex syns vi på minst 125 meter och genom att bära reflexprodukter på rörliga delar som armar och ben ökar säkerheten ytterligare. Oftast när man sätter sig bakom ratten och kör i mörkret blir det uppenbart hur dåligt man syns.

REFLEX-TILL-ARM-500x500

Säkra och lysande möten.

Smart in the dark brinner för säkra och lysande möten i trafiken. Deras passion bygger på tre värdeord.

Vet du vilka tre värdeord som Smart in the dark står för?

Lämna gärna era svar i kommentaren – Vinnarna vinner delade inlägg från era bloggar i Länka med Kärlek  20//12 – 22/12.

  1. Värdefull, trygghet och passion
  2. Möten, säkerhet och trygghet
  3. Omtanke, säkerhet och design

Rätta svaret finner ni på www.smartinthedark.com

Varför är det så många som inte använder reflex, tror du?

Terese Lago områdespolis i Malmö 2015 tror ”Många personer som är aktiva är väldigt noga med att ta på sig reflexer när de är ute joggar, men inte annars. Det är konstigt. Kanske är det fåfänga som styr eller att man tror att man syns bättre än vad man gör, speciellt inne i stan. Sen är det förknippat med barn, en attityd som vi vuxna måste hjälpa till att ändra på. Det är viktigt att även vi vuxna syns och även att vi föregår med gott exempel!”

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: På hur långt håll syns du i mörker med Smart in the dark reflexer?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 17:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

 

 

12 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 17.

Add yours

  1. Använder faktiskt reflexer både morgon och kväll på hundrundorna. Tycker att det är roligt att det kommit lite nya moderna reflexer, det gör det mer lättanvänt.

  2. Det här är jättebra, önskar att alla kunde förstå hur dåligt de syns speciellt i skymning och gryning just de tidpunkter alla tar sig till eller från jobb. De här produkterna är ju dessutom väldigt snygga.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: