Men jag önskar mig ingenting.

” Inlägget är i samarbete med Upplevelse.com ”

Hej.

I år är det ett stort år för mina föräldrar även om de själva säger Nej Nej Nej. Pappa blev nämligen 80 år i september och lilla mamma blir nu 75 på självaste julafton. Ställer man frågan om vad mamma önskar sig så blir svaret – ” Men jag önskar mig ingenting.” . Önskar man sig ingenting så är man egentligen helt öppen för överraskningar och upplevelser. Glöm inte det !!!

Öppen för överraskningar och upplevelser.

Finns det något bättre eller någon bättre present eller julklapp än en upplevelse? Att bli överraskad är både kul och spännande. Ibland kan man till och med bli lite pirrig eftersom upplevelsen kanske är något helt nytt som man aldrig provat på eller ens tänk tanken att göra. Visst kan det kanske ibland inte gå hem med just den upplevelsen. Men det är enkelt att lösa för hos Upplevelse.com kan man ofta byta till en annan upplevelse som passar bättre.

Födelsedags tips till mamma eller julklappstips??

Min mamma eller vår mamma som jag har både en syster och bror fyller år på självaste julafton. Kanske inte bästa dagen att fylla år på när man lyssnat på mamma. Fram till kl 12 var det födelsedag sedan fick det blir julafton hemma i Huvudhult. Mina syskon och jag har börjat slå våra kloka huvuden ihop för att kanske få till bästa julklappen. Stundtals vill jag köra ihop mor och far till en härlig gemensam upplevelse men den idén fick jag inte medhörning på. Vi har fått en hel rad med bra julklappstips för mamma hos upplevelse.com. Det är bara lite svårt att välja rätt upplevelse.

Nu tänkte jag att ni får vara med och tänka vilket av dessa tips som kan bli bäst!

Är ni med och hjälper mig och mina syskon att välja ur Upplevelse.com och deras enorma utbud av spännande och härliga upplevelser? Vilken upplevelse hade ni gett er mamma i julklapp?

upp

 1. Afternoon tea
 2. Blomsterkurs
 3. Vin och chokladprovning
 4. Saltrumsbehandling
 5. Kaffeprovning
 6. Flyga luftballong
 7. Pedikyr
 8. Mordgåta med middag

” Gör som jag köp julklappar i form av upplevelser som blir minnen för livet ”

upp6

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

14 thoughts on “Men jag önskar mig ingenting.

Add yours

 1. Att ge sina föräldrar som säger nej dom vill inte är rätt så svårt 😊.. Själv har jag inga föräldrar men när dom levde tyckte jag med det va svårt 😊

 2. Åhh förra året gav jag faktiskt mina föräldrar en upplevelse i julklapp, de fick en provning och uppskattade det! 😀 Så detta är hur bra tips som helst!! <3

 3. Tycker att det är toppen att ge eller få upplevelser!
  När det gäller presenten till din mamma är jag på din sida och tycker att ni skulle ge dem båda en gemensam upplevelse. Men annars är ju frågan om det bara är hon som får upplevelsen eller om ni alla ska vara delaktiga? Typ afternoon tea vill man ju kanske dela med någon och inte göra själv 🙂 Medan en blomsterkurs kan man ju gå ensam på.
  Jag röstar på afternoon tea, blomsterbindning, vin- eller kaffeprovning!

 4. Luftballongen, helt klart, så när man kan komma det min 88-åriga mor önskar sig, nämligen ett fallskärmshopp (det får hon inte)

 5. Åh vilka fina presenter jag har inte någon aning om vad jag ska ge min mamma i julklapp en 🙂 men ska nog ta och köpa nån parfym det gillar hon <3

 6. De tittar jag också ofta på som present, hur kul är det inte att prova på nytt. Vilken överraskning liksom! 🙂 Skulle vilja åka luftballong eller gå på spa då jag aldrig varit 😁❤️

 7. Upplevelser är den bästa presenten tycker jag. Beroende på personen finns det så mycket att välja mellan och Spa, vin och chokladprovning och luftballongsfärd hade jag valt mellan till min mamma ❤

 8. Nu känner jag inte din mamma, och vet inte hur pigg hon är. Men luftballong hade väl varit något. Jag fick skärmflygning av mina barn i 50 årspresent. Var livrädd men så häftigt

 9. Här har du en till som fyller år på julafton… haha
  En upplevelse är ju så roligt att få, något som man kan göra tillsammans och njuta av, jag hade gärna velat ha en spa dag eller liknande ^^

 10. Jag själv har länge drömt om att flyga luftballong, så det hade helt klart varit en upplevelse jag skulle ha i åtanke. Min egen mamma är dock extremt höjdrädd så det skulle aldrig funka hos henne. När hon fyllde 50 år i våras överraskade jag och mina syskon henne i stället med en resa till London. Det är en stad hon har pratat om i många, många år om att besöka men aldrig gjort så hon blev fantastiskt glad. Faktum att hon blev så förälskad i staden att hon redan längtar tillbaka till nästa besök.

  Men vidare till upplevelserna.. om inte luftballong hade funkat så hade jag nog överraskat med en blombinderi kurs. Jag älskar att lära mig nya saker och utmana mig själv, och min mamma älskar att pyssla i trädgården så det hade nog kommit till stor glädje.

  Mitt tips är således att fundera lite över vilken typ av din mamma är. Vad tror du hon skulle uppskatta mest? Lite avkoppling på ett SPA i fall hon är stressad ofta eller en dröm hon pratat om men aldrig genomfört?

  Kram Sanna

Kommentera

Up ↑

%d