Sympatiska och hjälpsamma och alltid trevligt bemött.

” Inlägget är i samarbete med Lavendla.se ”

Hej Hej.

Jag fick frågan av min arbetsterapeut för förra veckan om vilka arbeten som jag trodde skulle passa mig i framtiden. Vi pratade en stund runt det och kom fram till att bland annat ett arbete på en begravningsbyrå skulle kanske passa mig. Första tanken kändes främmande men tanken slog mig när jag satt och tog en kaffe att det skulle kunna vara jag. Jag tycker om att arbeta med människor och är en mästare på att se och möta andra i både glädje och sorg.

istock-1144977268-1024x683

Lavendla Begravningsbyrå Stockholm.

En personlig rådgivare på begravningsbyrån i Stockholm har en värme och ett intresse för människor. De är experter på att möta människor i olika lägen. Allra viktigast är att  anhöriga känner sig trygga och får den tid de behöver. Som anhörig i sorg är det viktigt att känna förtroende och trygghet. Det finns inte några dumma frågor och ni väljer själva hur ni vill ha hjälp. Frågan är bara var hittar man den begravningsbyrån?

istock-1054246174-1024x683

Valet blir enkelt – Lavendla Begravningsbyrå.

Byrån där man själv kan bestämma om mötena ska vara i någon av Lavendlas möteslokaler runt om i Stockholm. Det går lika bra att ha ett telefonmöte,  möte hemma hos er eller planera direkt på Lavendlas hemsida.

På hemsidan finns all information som man kan tänkas söka när man är i färd med att planera för en begravning. Så som att få information och boka kyrka eller kapell. Ta del av och lära sig om de olika kyrkorna. Man kan även beställa både kistor, gravstenar, dekorationer. Man kan till och med boka en solist om man skulle önska att någon sjöng en sång som betydde mycket för den avlidne.

Frågor och svar – du hittar de flesta.

Oftast när man hamnar i nya situationer uppstår flera frågor som man inte tänker på dagligen. Vilket är helt naturligt för att ordna med en begravning av någon nära och kär hör förhoppningsvis inte till vanligheterna. Lavendla Begravningsbyrå har samlat de flesta frågorna som de brukar få i olika kategorier, vilket gör det enklare att hitta de svar man söker. Allt från: Hur vet man när och var man kan ha begravningsceremonin? till Kan man ändra sitt testamente?

Ögna igenom alla Lavendlas kundomdömen  – de säger allt.

Fantastiskt bra, lugnt och fint, bemötandet var varmt och personligt, sympatiska och hjälpsamma och alltid trevligt bemött är bara några av alla de utmärkta omdömena som Lavendla och deras kundrådgivare fått som respons.

img--16601-carinas-val-1024x836

Dessa omdömen gör valet enkelt när man behöver hjälp av en begravningsbyrå.

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

One thought on “Sympatiska och hjälpsamma och alltid trevligt bemött.

Add yours

  1. Va bra att du kanske hittat något du kan arbeta med 🙂 💕 ska hålla timmarna att du får ett jobb

Kommentera

Up ↑

%d