JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 16.

” Inlägget är i samarbete med Leksakscity ”
Vinnare av Lucka 16 från Leksakscity. Therese Carlsson med motiveringen
” Jag vill vinna! Plus att hon svarade rätt på frågan sedan november 2017. ”
Grattis!!!
Hej.
LUCKA 16.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 kommer ifrån Leksakscity. Klappen innehåller en Kids Globe Maskinhall för leksakstraktorer av märket Siku eller liknande traktorer. Plus en Leksakstraktor till barn med en fin tankvagn. Traktorn har även en frontlastare. Värdet på klappen är runt 375kr.

lucka16

kids-globe-maskinhall-for-siku-leksakstraktorer-1-50traktor2

Leksakscity.

 

Leksakscity erbjuder roliga och spännande leksaker i de flesta områden. Det är viktigt att barnen får stimulans och kan leka med säkra leksaker som är CE och EG godkända och det är alla våra leksaker. De har leksaker för alla åldrar från 0 till 12 år, tusentals olika barnleksaker, både inomhusleksaker och utomhusleksaker.

De erbjuder ett stort utbud av leksaksfordon till barnen. Hos Leksakscity hittar du inte bara leksakstraktorer utan även bilbanor, leksaksbilar, radiostyrda bilar, radiostyrda lastbilar, radiostyrda grävmaskiner.

8_86_1_20190927131619

 

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Hur länge har Leksakscity funnit online?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 16:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

11 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 16.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: