Skulle vilja smita in i en härlig julbubbla..

Halloj.

Vad har hänt hos er idag? Det märks att jag är sleten för jag är konstant trött. En sömntuta utav dess like på morgonen. Redan tredje advent idag alltså jag hinner inte med liksom. Bjöd familjen på Pepparkakslatte till adventsfikat vilken blev galet god tyckte jag.

 Skulle vilja smita in i en härlig julbubbla..

Jag hade en dröm om att denna julen skulle jag gå all in och mysa allt så mycket som det bara gick men orken tog slut på vägen tyvärr. Efter Tildas simhoppstävling idag smet vi upp en stund till Ringen för att fixa adventspresenterna till killarna. Alltså det är hysteriskt i butikerna och jag får nästan panik av alla människor som bara är överallt och för mycket. Jag skulle så himla gärna bara smita in i en härlig julbubbla och bara vara. Istället infinner sig känsla av att inte räcka till, inte hinna med och inte få varken till det eller ihop julen.

img_5618img_5624

Bjöd på egengjord Pepparkakslatté.

Julkaffe i alla dess former är min melodi och jag längtar verkligen efter min tomtelatté och pepparkakssmak. Jag fick feeling till adventsfikat idag och gjorde egen pepparkakslatté som blev himla god faktiskt. Precis som Espresso House  tomtelatté men med lite extra lyx med pepparkaka på kanten.

img_5634img_5635

Nästa vecka är knökfull med både det ena och andra. Håller tummarna för att allt går ihop och jag kan andas ut framåt helgen igen.

30c

 

 

 

10 thoughts on “Skulle vilja smita in i en härlig julbubbla..

Add yours

  1. Jag kan tänka mig att det är många som handlar julklappar och fixar inför jul. Jag har inte heller riktigt fattat att det är jul snart- Julfeelingen finns inte riktigt 🙂

  2. Skojar du, jag är också konstant trött, verkar inte kunna hitta ut ur denna trötthet…. Nya tag imorgon och hoppas de är piggare. Den pepparkakslatten ser god ut 🙂

  3. Åh ja, det finns en anledning till att jag håller mina handlanden till nätet. 🙂
    Det såg gott ut med pepparkakslatte. Eller ja, pepparkakan är det väl som såg god ut. Själva latten är inte för mig. Haha.

  4. Känner så igen mig med att inte räcka till. Känns som att det är så mycket att göra innan julen och energin är helt slut. Varje dag blir en kamp. Var rädd om dig fina du ❤

  5. Känner igen mig s¨i det du skriver. Vill också hamna i en bubbla, gå runt och pyssla, likt Ernst, och sen ska hela hemmet lukta jul. Tyvärr varken orkar eller hinner jag det.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: