Julhandeln väntas slå rekord igen.

” Inlägget är i samarbete med Lånapengar.com ”

Hej Hej.

Hur går det för er med julklappshandlandet? För mig går det uselt ännu men jag kommer snart komma igång. Det finns faktiskt planer för vad som ska köpas till barnen även om de tror att jag kanske helt struntar i klappar i år. Man ska ju hålla det lite spännande vad som finns i klapparna.

Julhandeln väntas slå rekord igen.

Julhandeln, alltså all försäljning under december, väntas omsätta nästan 80 miljarder kronor. Det är en ökning med tre procent jämfört med förra året, säger Jonas Arnberg, vd för HUI Research. Detaljhandeln beräknas omsätta nära 80 miljarder kronor. Galet mycket pengar, inte sant.

Trots att man nästan alltid säger …

Att i år eller nästa år så ska jag dra ner på julklapparna så sköljs man med i konsumtionen. För visst vill vi alla ge det bästa och finaste som våra plånböcker och spargrisar innehåller. Därför är det mycket lätt att vi i ogenomtänkta stunder lån för att klara av att shoppa de klappar som man tycker att man borde vilket inte är bra. För många många människor är julen kanske inte en så fantastisk tid. Dyra klappar ska inhandlas och det blir ofta flera lediga dagar tillsammans vilka är lätt att kosta på lite extra.

En kontokredit kan vara en tillfällig lösning.

Hur fungerar en kontokredit? En kontokredit funkar precis lika som ett vanligt kreditkort vilket innebär att man bara betalar ränta på de pengar som man lånar eller handlar för. Får du en kredit på 5000kr men bara gör av med 2750kr är det den summan du betalar ränta på. De resterande summan upp till ditt kredit tak på 5000kr är som en vilande kredit. Den finns på kontot att tillgå om du skulle behöva den vid ett speciellt tillfälle.

lanapengar-jul

Om ni skulle behöva låna pengar till jul gå då in hos Lånapengar.com och jämför var och hur ni skulle få bästa kontokrediten för just er. Alla är olika med olika behov och förutsättningar. Bra att tänka på är att man bör kunna betala tillbaka senast inom några månader.

Vad skulle du vilja kunna ge till din käresta i julklapp?

Jag tjatar om att åka till Bora Bora men det är en dröm som jag gärna skulle vilja genomföra en gång i livet. En dag ska jag spara ihop och ha en sysselsättning igen som kommer ge mig de förutsättningarna. Var sak har sin tid i livet ibland får man kanske använda sig av tillfälliga lösningar.

Bildresultat för bora bora
Bilden är lånad av borabora.se.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

One thought on “Julhandeln väntas slå rekord igen.

Add yours

  1. Skulle alldrig låna från ett sådant företag. Men sjukt va mkt det går försäljning på. Jag handlar oftast inte julklappar då gemenskapen är mer viktigare

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: