JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 15.

” Inlägget är i samarbete med Cuero Design ”
Vinnare av Lucka 15 från Cuero Design. Anna Svensson med motiveringen
” Jag vill vinna!
Jag skulle använda den i hallen och skulle vilja vinna den därför jag har haft en svår period nu och tycker jag är värd det. ”
Grattis till Anna
Hej.
LUCKA 15.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller en helt fantastisk pall från Cuero Design. Läderpallen – Flying Goose är tillverkad i Sverige med Italienskt Läder och Svenskt Stål. Pallen passar in överallt. Man kan ha den som extrastol runt middagsbordet. Eller som välkomstpall vid entrén eller i ett hörn där du vill kunna sätta dig ibland. Tjockt vegetabiliskt garvat läder och svenskt stål gör pallen till vad den faktiskt är ett konstverk. Pallarna är jättesnygga och kommer skänka dig glädje i många, många år. Värdet på pallen är 3156kr.

lucka15Pampa Flying Goose Montana c

Cuero Design.

Cuero Design tror att du blir kreativare om du omger dig av vackra föremål. De tror att oavsett hur tekniska vi blir så kommer människan alltid att ha ett behov av att ha kontakt med naturen. Därför är Cuero Design en plats där naturen möter konsten.

Pampa Flying Goose Montana aH1A2314-copy

Varför inte skaffa flera stycken?

Pallen är fantastisk för att den är så användbar. Du kan ha den för att dekorera ett hörn och sedan ta fram den som extrastol när du får extra gäster hemma.

Höjd: 47 cm
Bredd: 48 cm
Djup: 48 cm

Rabattkod: Ring Alexander på 076 310 86 26 för att få en exklusiv rabatt på pallen.

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Hur skulle du använda din Cuero Designs fåtölj? Varför ska just du vinna denna pall?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man deltar eller att man skriver i en kommentar hos Kamilla eller Mirre att man gärna deltar i dagens lucka.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 15:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

10 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 15.

Add yours

    1. Om jag vann denna coola pall skulle jag ställa den i mitt stall, där skulle den vara ball.
      Jag vill vinna.

  1. Jag vill vinna!

    Pallen är supersnygg och jag skulle ha den framför mitt staffli när jag målar. Får helt enkelt ont i ryggen av att stå länge och staffliet är höj- och sänkbart. Eller… kanske den är alldeles för fin för att ha i målarateljén? OK.. nu vinner jag väl inte bara för att jag har vanhedrat pallen, men livet i ateljén är mina lyckligaste stunder!! :O

Kommentera

Up ↑

%d