Gav mig ut i skogen och fixade en gran.

Halloj.

Har ni fått julgranarna på plats där hemma vid? Nu ikväll kan vi säga check på den hos oss också. Ge sig ut i skogen och såga sig en gran – check!

Gav mig ut i skogen och fixade en gran.

Vi har skogstomt längst upp på vår tomt vilket vi både gillat och inte men skogen har i alla 12 år hittills levererat en julgran till oss. Tyvärr inte i år då. Antingen hade vi fått välja en tiometers gran eller ännu en bordsgran vilket jag redan hade eller har plockat in. Suck säger jag. Så det var att gå några meter utanför vår tomtgräns. Sätta mig tyst ner fast ingen mer än stjärnorna eller Gud som haver kunde se mig.

img_5596img_5599

Jag gjorde det sågade mig en gran utanför vår tomtgräns si sådär 20 centimeter. Det gillas också som fy skam jag vet men jag är ärlig. Att granen sedan kanske inte i år är den vackraste gör ingenting. Men tänk om jag möt någon vilket skulle varit helt omöjligt för då hade hen slickat vår tomtgräns . Jag är nog helt enkelt för ärlig.

Tjuvade två liter mjölk på Coop med Wille.

När William var liten och vi bodde i Gröndal handlade vi ofta på Coop. en dag blev det mycket varor i korgen uppe på vagnen hos Wille så jag la lite i korgen under vagnen. Vid kassan fick William frispel och skrek som en stucken gris, vilket resulterade i att jag missade mjölken under vagnen. Gissa om jag fick panik halvvägs upp i backen hem? Jag kunde inte handla på Coop på flera månader så mycket skämdes jag.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

17 thoughts on “Gav mig ut i skogen och fixade en gran.

Add yours

  1. Den klassiska lägga under vagnen fällan, den har jag också gått in i. Lyckades få med mig ett paket blöjor jag lagt där som jag helt glömde bort när jag kom till kassan och upptäckte när jag kom hem. Usch vad jag skämdes för det men det är många år sedan nu.

  2. Haha känner igen det där. Så gjorde min pojke också när han var liten. Så mysigt att hugga gran själv. Den var ju supersöt. Inget fel på den. Vilken lyx att kunna hugga själv. Kram till dig!

  3. Äsch du blir säkert förlåten av Sankte Per. Jag tror att han gillar lite bus och påhittighet. Allt är inte stöld väl? Bara det man gör medvetet?

    1. Vi går ner i källaren och hämtar upp vår gran. Jag vill ha en riktig gran, min man vill ingen ha. Det blev ett mellanting. En i plast

  4. Aj då, julgransshopping gangsta style 😛 Vi har ingen gran i år, ekonomin tillåter det icke. Vi har däremot en galen katt så jag misstänker att om vi haft en gran så hade den ändå inte blivit speciellt långlivad… 😛

  5. Fin gran 😍 Hade också fått panik ifall jag hade ”snott” mjölk. Råkade sno en godisrem för 1kr en gång under skoltiden för jag trodde min kompis betalade för den. Fick så dåligt samvete att jag inte kunde Äta den

  6. Fin gran 🌲🙂 20cm från tomtgränsen kan väl inte göra så mycket. Får vi hoppas 🙏🏻😊

  7. Vi har också fått in vår gran. Familjen åkte & köpte utan mig och när vi tog fram den i veckan var den superstor ha ha! Lagom höjd, men väldigt vid!! Och inga grenar längst ned.. Nog den fulaste granen vi haft 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: