Jag vann en fitnessfika – Jippi!!!

Hej.

Gissa om jag blev glatt överraskad imorse när jag kollade mina mail. Jag vann en lucka i Junitjejens julkalender. Bästa luckan som passade mig perfekt. En prova på-låda från Fitnessfika.

14aa.jpg

Jag vann en fitnessfika – Jippi!!!

Ni som följer mig och brukar hänga här inne på Kamillas Kamera känner till att jag är en riktig fikaperson. Choklad är en av mina måsten och kall i livet tillsammans med kaffe. Som fikamonster måste man börja tänka på vad man stoppar i sig. Så att det blev jag som vann måste jag säga passade helt perfekt. Jag blev verkligen så glad.

Min vinst blev en prova på låda från Fitnessfika. Lådan innehåller tre olika förpackningar av original chokladbollar, med hasselnöt  chokladbollar och kaffemocca chokladbollar. Ni får höra mera när lådan kommer hem till mig. Jag som aldrig vinner vann en fitnessfika – Jippi!!!

14c

Ska jag berätta en sak?

Jag har även vunnit i en annan julkalender men den vinsten skulle hållas hemlig tills jag utnyttjar den. Så enormt tacksam måste jag bara få säga. Tack!!! Har ni vunnit något ännu i alla de julkalendrar som snurrar på nätet just nu? Berätta gärna vad du vunnit och var. Bra med tips på var jag kanske kan vinna ännu flera klappar.

Ni har väl inte glömt Julklappssäcken 2019?

Om ni inte redan kommit i kontakt med Julklappssäcken så tycker jag att ni ska ta er en titt på den. Ny lucka varje dag fram till den 23:e och fin fina klappar i säcken. Imorgon kommer klappen med högst värde …missa inte den alltså. Tänker väl lite som så att vill man inte själv äga den är den en dunderpresent till någon man tycker om. Imorgon snackar vi stil och klass på högsta nivå…

Hur som helst så tänker jag försöka vinna klappen även om reglerna nu säger att Mirre eller jag inte får vinna men vi får kanske ändra reglerna, eller inte. Vad tycker ni kan man vara med och tävla i sina egna kalendrar? Personligen tycker jag att det känns helt galet och bara så fel men det är jag det.

Dags att ta tag i operation julgranen igen….

♥ ♥ ♥

4 thoughts on “Jag vann en fitnessfika – Jippi!!!

Add yours

  1. Jag skulle gärna vilja varje lucka och tycker att alla borde vilja det, för vilka bra sponsorer vi har i vadera lucka,

  2. Grattis till vinsten!! 😃🌟👏🏻. Vad bra att få en sån låda. För då kanske man gillar något. Sen kan man beställa mer av det 👍

Kommentera

Up ↑

%d