JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 14.

” Inlägget är i samarbete med Leksakscity”

 

Vinnare av Lucka 14 från Leksakscity Jessica Olofsson med motiveringen
” Jag vill vinna. Svar: 365 dagar om året. Dockan skulle få heta Tommy eftersom det är mina två barns namn Tom + My = TomMy. ”
Grattis!!!
Hej.
LUCKA 14.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 kommer från Leksakscity. En helt fantastiskt fin docka som barnen kan ha jätteskoj med! Dockan har en härlig mjuk dräkt och en fin mössa. Höjd: 32 cm. Dockans värde är 199kr.

Huvud, fötter och händer är av mjukplast. En mössa är så klart bra att ha så man inte fryser så lätt. Dockan har även ett hål i munnen så man kan mata den med en nappflaska.

lucka14docka1docka2

Leksakscity.

Leksakscity erbjuder roliga och spännande leksaker i de flesta områden. Det är viktigt att barnen får stimulans och kan leka med säkra leksaker som är CE och EG godkända och det är alla våra leksaker. De har leksaker för alla åldrar från 0 till 12 år, tusentals olika barnleksaker, både inomhusleksaker och utomhusleksaker.

lekcityy

 

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Hur många dagar om året har Leksakscity öppet? Vad skulle ni döpa dockan till?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 14:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..

 

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

 

 

12 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 14.

Add yours

  1. Leksakscity har öppet 1825 dagar på ett år! Om jag vann skulle jag döpa dockan till Esmeralda eftersom det är det vackraste namnet som finns!
   Jag vill vinna.

 1. Jag vill vinna! Leksakscity har öppet 365 dagar per år! Jag skulle döpa denna fina docka till Elly som mitt barnbarn heter!

 2. Haha. Som jag skrev i Mirres inlägg, dockor är väldigt läskiga, så det blir inget deltagande för mig (skräckfilmsskadad som jag är). 🙂

 3. De har öppet fem dagar i veckan så på ett år blir det 260 dagar.
  Som barn hade jag en docka som hette Matilda, det skulle jag vilja att den här dockan hette.
  Och såklart, Jag vill vinna! 😊👍

 4. Jag vill vinna. Svar: 365 dagar om året. Dockan skulle få heta Tommy eftersom det är mina två barns namn Tom + My = TomMy.

 5. Jag vill vinna! Leksakscity har öppet 365 dagar om året =) Skulle döpa dockan till Sture <3

Kommentera

Up ↑

%d