Denna veckans F F F.

Halloj.

Det är fredag idag igen. Veckorna går i en rasande fart nu. Ärligt talat hänger jag inte alls med. Trots att mitt liv suger just nu så fick jag till mina F F F såklart. Superkul faktiskt när jag sett hos flera olika bloggare senaste månaden att de också tagit efter mina F F F.

Fredagsfika.

Igår kväll fick jag eller Tilda om jag ska vara ärlig feeling och bakade kärleksmums till vår lilla tradition Krimtorsdag. Himla tur för mig att frysen är full av goda kakor så det gick smidigt att fredagsfika hemma i soffan. Kärleksmums är alltid lika gott. Visste ni att den kakan har många kära namn? I Småland kallas den ofta för Kajsasrutor.

13d

Fredagspresent.

Idag har jag varit iväg i Eskilstuna men inte på sådana ställen att det gick köpa mig en fredagspresent. Så jag hittade mig en perfekt present på nätet eller jag köpte faktiskt två. Vem vet jag kanske ger bort ett förkläde till någon som jag tycker behöver ett lika fint som jag.

13c

Fredagsfokus.

Dagens fokus bestod i att åka till Eskilstuna och kolla på två bilar med R. Väl framme visade det sig att de vi tittade på var skräp rent ut sagt. Det är mycket snack om bilar här på bloggen nu, det är jag medveten om. R letar eller planera att köpa sig en jobbabil och vi familjen behöver en nyare och bättre bil än vad min gamla cheva är. Fasiken vad jag älskat eller älskar den bilen men Blue Magic har snart gjort sitt.

Lite halvbesvikna eller sura stannade vi till på Bilia vilket slutade med att det faktiskt blev en bil. På måndag ska den få flytta hem till oss. En röd fin bil och jag som inte gillade röda bilar. Hur som helst så passade denna oss perfekt och vi tror att den kommer att passa och trivas med oss.

img_5577img_5579e7485375-904c-4db7-8c27-6e503a0f477c

Lucia idag också.

Blev det några luciatåg för er? Tror att jag får vänta bra länge på nästa luciatåg som jag blir inbjuden till. T gick i 6:an i fjol och var skolans lucia därefter är det stopp. Så jag bjuder på en lucia bild på mig när jag skulle fylla 4 efter jul.

img_5589

♥ Kram Kram ♥

 

 

7 thoughts on “Denna veckans F F F.

Add yours

  1. Inga luciatåg här i dag tyvärr men fick se ett på Nyhetsmorgon i alla fall. Kul med en ny bil, skönt att ni hittade en till slut 😀

  2. Hihi man ser ju minsann att det är du (fniss) Samt oj då åkte ni en liten bit idag, och vad kul att ni fann er en bil ni ville ha, kommer bli kalas det. Kärleksmums är gott, samt ja de har många namn, men det namnet visste jag ej

  3. Så bra att ni nu äntligen har hittat en bil och då var det ju bra att ni stannade på Bilia. Vad mysigt med bakning det är aldrig fel att ha det i frysen 🙂

  4. Har Också sett dina fff har sprit sig en hel del du verkar verkligen ha inspirerat många med detta😍😍 åh kärleksmums är ju så otroligt gott, är lite roligt att det har så galet många namn, men som dom säger kärt barn har ju många namn, gäller ju tydligen bakverk med 😂❤️

Kommentera

Up ↑

%d