Årets Pepparkakshus börjar ta form.

Hej.

Vad hände igår kan man ju undra? Jag hade segat lite för mycket med några samarbeten vilka jag fick ta tag i och fixa klara. Annars så satte vi igång med att baka ut delarna till vårt pepparkakshus, nya bilen kom hem och så packade jag in klappar till vinnare i Julklappssäcken.

Årets Pepparkakshus börjar ta form.

Ifjol bakade vi ett eget pepparkakshus med hjälp av en mall som vi skrev ut på nätet. Vi blev så taggade för att vi lyckades få till det själva med allt vad det innebar. Sagt och gjort i år skulle eller ska vi göra samma grej. T hittar ett hus och skriver ut mallarna så sätter vi igång och bakar.Igår bakade vi ut delarna och idag är det dags att sätta ihop husen. M fick också feeling och ritade ett eget. Det ska bli spännande att se hur allt blir i eftermiddag och om delarna håller. Håll nu tummarna för oss!!!

Säga vad man säga vill men nybakta pepparkakor är verkligen så gott. Jag kunde bara inte låta bli att baka några extra som jag kunde smaska på under tiden vi bakade ut delar.

img_5646img_5653img_5657

Nya röda fina bilen kom hem igår.

Nu finns det tre bilar hemma på garageuppfarten igen. Nya bilen är BMV minsta jeep vilket gör att man sitter lite högre i den. Det som jag tycker så mycket om som åkt runt i värsta monstertrucken som Chevan är.Tänk att man blir så strandsatt när man bor som vi gör utan bil alltså. Inte helt sant för det finns fyra bilar som tillhör oss eller vad man säger. Willes ena polare köpte igår en vinterbil som han kan sladda med och den får bo i backen hemma hos oss framöver.

img_5585img_5578

Packade in paket till lycklig vinnare.

Packade även in paket till en lycklig vinnare i Julklappssäcken 2019. Tror minsann att vi har en turgumma!! Gårdagens vinnare har vunnit en lucka tidigare.

img_5663

Puss & Kram

 

 

7 thoughts on “Årets Pepparkakshus börjar ta form.

Add yours

  1. Det där skulle jag aldrig kunna klara av att göra sånt tålamod har inte jag haha. Skulle vara kul att att få se slutresultatet sen =)..Vilken fin bil =). Va roligt att få paket om några dagar =)

  2. Spännande med pepparkakshus. Här blev det färdiga delar och det var riktigt bökigt det också att få i hop. Inget jag har tålamod till 😂

  3. Aldrig gjort å kommer aldrig att göra ett pepparkakshus. Tror jag inte🙂.
    Men erat lä ju bli jättebra.
    Fin bil 🚗

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: