Två dunderkrasch och ett litet sött ett.

Halloj.

Två dunderkrasch och ett litet sött ett. Så skulle man kunna sammanfatta min eftermiddag på ett bra sätt. En sak är säker det blir inte alltid som man tänkt sig, det är så sant så sant.

Vårt pepparkakshus som blev ganska okej. Visst var det lite meckigt med framtaket som var en tunn del på ett ställe men det funkade. Tills……baksida taket plötsligt föl ner. Där och då försökte jag laga till det som föll så gott det gick. Huset som Gud glömde ala Kamilla & Tilda. Suck, vi skämtade om huset charmiga utseende men men men det klarade inte flytten till pepparkakshusfatet. Pang boom crush!!! Ja ni ser ju själöva vad som hände med det pepparkakshuset till slut. Men vi är inte lottlösa för det inte…

img_5674img_5678img_5679img_5680

Marre vann pepparkakshusbygget i år.

Hans lilla söta hus blev helt perfekt. Nu saknas bara dekoration på det om han nu vill ha det på. Tack för att du rädda upp situationen här hemma med ditt pepparkakshus.

img_5676img_5682img_5683img_5684

Inte en gång utan två gånger på samma eftermiddag.

Helt plötsligt när jag satt i telefon ropar Tilda Oh nej!!! och den duns hörs. Det blev helt tyst i vardagsrummet så jag avslutade snabbt samtalet och upptäckte detta. Julgranen liggande ner på golvet. Hur i hela världen hade det gått till?

Min kära älskade dotter tyckte bara att hon skulle ta en liten gren och dra av alla barren. Bara därför att alltså. Fråga mig inte varför – hon fick väl feeling eller något sånt. Vi hade en skrattfest en bra stund. Medan Tilda kröp runt och städade upp efter den fadäsen låg jag i en asova och latade mig. När jag plötsligt ser granen falla mot mig…Alltså vad gör hon denna unge? Denna gången skulle hon bara dra julgransmattan lite mer åt ena hållet och drog till ordentligt. Så granen föll igen….

Därefter sprang T ut och hämtade sten att fylla julgransfoten med och på med massvis med vatten så foten blev tyngre. Vilken härva men så galet roligt samtidigt…..

img_5685img_5935img_5932

Har ni rivit en julgran någongång?

Min syster ex som hon var tillsammans med i många år. Vet jag rev julgranen på fyllan hemma hos sin mamma mitt i natten när han var ung. någon mer än Jonas och Tilda har jag inte hört som rivit julgranar.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

7 thoughts on “Två dunderkrasch och ett litet sött ett.

Add yours

  1. Haha men nejdå rackars i tripperl bemärkelse men kul man kan skratta åt det och fint var det ju med granen, sött det lilla pepparkakshuset vart

  2. Julgransrivare är nog inte så vanligt om de inte är katter för de kan ställa till det lite. Men vi får hoppas att granen står kvar nu med lite extra tyngd i foten.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: