Ska jag skratta eller gråta?

Hej.

Under ganska lång tid nu har mitt ena knä knasat ihop sig när jag gått långt. Även andra kör ihop sig ibland. Hela veckan har högra knäet som jag opererade för några år sedan har gjort galet ont. Till och med när jag bara sitter på rumpan eller ligger i sängen gör det ont. SUCK för alla jäkla problem med mig hela tiden. Det känns faktiskt som hela min kropp håller på att stänga av allt.

Ska jag skratta eller gråta?

Mina planer att åka in till Djurgården och gå runt med en gammal rehab vän var jag tvungen att ställa in idag. Som om det inte var nog när jag skulle boka tid på vårdcentralen fanns det inga tider idag. Det går verkligen inte bra för mig nu som ni ser.

Bara för att jag ruttnar på att vara hemma hemma när jag bestämde jag mig för att se om knäet höll ner till ICA för att skicka iväg ett paket. Nja, vad tror ni funkade det eller blev det runt 20 stopp på vägen? Såklart tjurade knäet ihop sig och promisen på max 20 minuter tog kanske dubbelt så lång tid.

img_4021img_4025

Tur att jag hade någon att prata med.

Himla tur för mig att det fanns någon liten rackare att prata lite med när jag fick stanna och halvgrina över knäet. Imorgon blir det 10 tuber Voltaren på knäet så jag kan leva livet. Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta över allt elände just nu. Är det inte det ena så är det det andra. Just idag säger jag bara BAJS än så länge….. Tack Fru snigel för pratstunden…

img_4027img_4035

11b

♥ KRAM KRAM ♥

 

11 thoughts on “Ska jag skratta eller gråta?

Add yours

  1. Ja ibland (och ofta) så kommer sällan en olycka ensam. Man kommer lätt i en ond spiral där det trilskas på flera håll samtidigt ☺️ Krya på dig!

  2. Fy vad yrist när man har planer och inte kan utföra dem för att kroppen strular. Hoppas du får en tid på VC och att du får bra hjälp så du slipper ha ont.

    Tur att Fru Snigel var med dig på promenaden 🙂

  3. Usch smärta är ett riktigt elände och hindrar en så i vardagen, när man sen inte kan komma till läkaren blir det ännu värre

  4. Jag har problem med min fot sen flera år tillbaka, det är inte alls roligt! Kan känna av det än idag 😥

    Jag hoppas du får hjälp med ditt knä!

  5. Jag hoppas att voltaren kan hjälpa dig och att du kan röra dig bättre. Inte alls kul när kroppen bråkar med en. Krya på dig 🙂

  6. Fy krya på dej fina du tyvärr kommer ju inte en olycka ensam oftast är det flera saker samtidigt ❤️

Kommentera

Up ↑

%d