Jag har aldrig pruttat så byxorna fladdrat.

Hej Hej.

Är ni en som kan prutta tyst eller fladdrar byxorna där bak? Om jag tuggar tuggummi som spottar jag aldrig ut dem utan äter upp dem. Det slår aldrig fel att jag blir super pruttig så fort jag äter eller tuggar tuggummi. Vilket har resulterat i att jag inte tuggar så mycket tuggummi nu för tiden. Jag får alltid ont i magen av all luft som jag sväljer. Vilket gör att jag blir en Pruttfia. Vem vill vara Pruttfia liksom? Inte jag i alla fall. Jag har aldrig pruttat så byxorna fladdrat vilket är skönt. Däremot minns jag att en kille i klassen på högstadiet pruttade jämt och ständig så byxorna fladdrade där back. Det sas så i alla fall vad vet jag.

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

♥ Kram Kram ♥

10 thoughts on “Jag har aldrig pruttat så byxorna fladdrat.

Add yours

  1. Kanske inte så byxorna fladdrat hihi. Hur ska jag klara av att svara på den frågan haha. Hemskt då magen sätter igång.

  2. Jag kan både plutta så det hörs genom hela området och plutta tyst.Allt beror på vad jag har proppat i mig helt enkelt.Jag skäms inte att plutta heller för det är natulig grej för mig.

  3. Ett ex till mig gjorde också det, jag tyckte det var fruktansvärt. Jag förstår att man måste fisa, men det var sjukligt hur mycket han gjorde det..

    Jag vill bara meddela att du har blivit nominerad till årets bästa bloggar inne hos mig, mina läsare ville ha med dig och nu kan man börja rösta. Kika gärna in =)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: