Hågelby bjöd på alla färger.

Hej.

Med ett halvtrasig knä kändes det imorse som om det var allra bäst att vila knäet en dag till innan jag kör på som vanligt igen. Jag vet att jag borde gå till läkaren med det och jag ska faktiskt se om jag inte kan få en tid imorgon. Just därför blev det inget Djurgården idag heller. Jag flyttade just fram den utflykten till torsdag nästa veckan när jag redan har ett möte inbokat samma dag. Så dagens fotostund fick bli på Hågelby efter de måsten som jag var tvungen att ta tag i på förmiddagen.

Hågelby bjöd på alla färger.

Hågelby parken är en vacker park med både restaurang, cafe, 4H gård och lekparker. Att Hågelby ligger mig varmt om hjärtat vet säkert många redan. Det var nämligen där som R och jag hade vår bröllopsfest för 100 år sedan. Det var liv och rörelse lite överallt i parken på personalen som jobbade. Kändes som det bara var jag som gick runt men det gjorde mig ingenting för jag lekte fotograf.

17a

17b
Tänk om jag varit liten då hade hela jag krupit in under busken. Wao vilken plats. Vilken färgprakt!!!

17c17d17e17f17g

Vad gör ni denna grå dassiga torsdag?

 

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

6 thoughts on “Hågelby bjöd på alla färger.

Add yours

  1. Vilken underbara färger och fina bilder.
    Tycker det är riktigt kul att få följa med dig på dina fotopromenader.
    Hoppas du får en tid i morgon så att du kan få ordning på ditt knä <3

  2. Vilka underbara bilder! 😀
    Jag var också ute igår och fotade massa fina höstbilder som kommer upp nästa vecka, så roligt att fota alla höstens färger ^^

  3. Vilka färger säger jag. Så vackert. Förstår att stället ligger dig varmt om hjärtat då det var där ni hade er bröllopsfest.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: