Skinroller nära en salongsbehandling.

”I samarbete med Skinroller.se”

Hej.

Jag är så tacksam för att jag fick äran att göra ett samarbete med Skinroller på instagram. Nu har jag testat på min skinroller i tre dagar och ser verkligen resultat. Min hy har så mycket mer lyster och ser så mycket gladare ut.

17skin317skin2

Skinroller så nära en salongsbehandling man kan komma.

Skinroller stimulerar hudens produktion av kollagen och får huden att reparera sig själv genom att skapa små små hål i huden. Resultatet av några dagars behandling blir en mjukare, fastare och jämnare hy. Behandlingen är även effektiv mot rynkor. Me Like. Rollern kan användas både på kropp och i ansikte.

Fav5-min

Skinroller bygger på microneedling.

Microneedling behandlar effektivt flera olika områden bland annat ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor.

Fav

img_4043img_4045img_4056

Helt klart måste ni också testa Skinroller.

Med min rabattkod RYTTERLUND2O får ni 20% rabatt och fri frakt.

♥ Kram Kram ♥

 

6 thoughts on “Skinroller nära en salongsbehandling.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d