Yes  – jag vann jag har en Busnel igen.

Hej.

Vet ni vad? Igår hämtade jag ut min Busnel väska. Minns ni att jag för några veckor sedan pratade om att jag verkligen ville ha en Busnel väska. Jag berättade även om att jag ägde en som jag bara älskade när jag var ung. Den väskan blev snodd på krogen en gång i tiden. Sedan gymnasietiden har jag haft en kärlek till märket. Drömmen vore såklart att ha en ny Busnel men jag tycker att det är för mycket pengar för en sådan stil på väska.

Fick tips av en bloggvän.

När jag skrev om att jag gärna skulle vilja ha en sådan väska som jag en gång hade fick jag tips av Pärla att hålla utkik på Tradera. Vilket jag gjort. Förra veckan vann jag en auktion på en väska. Så nu igår har jag återigen en Busnel precis lika som min gamla älskling. Inte för jag vet om jag kommer använda den så mycket då jag inte är en träningstant. Men gör ingenting alls för grejen är den att jag återigen har en sådan väska som jag älskade så mycket. Vet ni vad väskan var i kanon bra skick och så galet snygg.

Yes  – jag vann jag har en Busnel igen.

Ni måste bara få se väskan som jag hade en så stor crush på och alltid haft. Nu har jag återigen en hängandes på mina väskkrokar. Yes  – jag vann jag har en Busnel igen!!!

17bus117bus2

Tid att sätta igång med Fredag.

Fredagar betyder min bästa dag. Det blir fredagsfika med en vän, fredagspresenten köpte jag redan igår på nätet, fredagsfokus blir att åka och fylla på botoxen för nu börjar spänningshuvudvärken komma tillbaka. Förhoppningsvis så blir jag lite fin också så jag slipper kisa mot ljuset hela tiden. Väl hemma igen blir det bubbel framför IDOL.

21b

♥ ♥ ♥

 

7 thoughts on “Yes  – jag vann jag har en Busnel igen.

Add yours

  1. Så kul då man hittar det man vill ha. Den typen av västa är alltid så användbar tycker jag. Har ju den storleken då jag åker till jobbet och ska sova jour.

  2. Älskar tradera, man kan fynda även där 👍 snygg var den. mysigt med fika med en vän 🙂 ha en underbar fredag Kamilla 💐

  3. Tradera är bra..man kan hitta allt möjligt kul där till bra pris, låter som ett riktigt trevligt fredagsmys med bubbel och idol.. själv får jag se vad vi hittar på ikväll..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: