Jag vill ha en Busnel igen.

Hej.

Har ni saker från förr som ni ibland saknar av olika anledningar? Jag har en väska som jag hade i 9:an och 1:an på gymnasiet som jag bara älskade. Tyvärr så blev jag av med väskan i en garderob på krogen och sedan dess är den puts väck. Fortfarande är jag sur för att den blev stulen på ett sånt gräsligt sätt när den var incheckad med lapp och allt i garderoben.

Jag vill ha en Busnel igen.

Ett märke som alltid har legat mig varmt om hjärtat är Busnel. Lite för att jag gillade dem redan förr och hade flera plagg och väskan från dem. Tyvärr så är de i dagens läge på tok för dyra för mig. Men om det skulle vara så att Lotto – Gubben drar mina nummer ikväll så skulle jag gärna slå till på en av deras nya bowlingväskor. 

Tänk om jag skulle hitta någon som har en sådan som jag hade kvar då skulle jag överväga att köpa den av hen om prislappen är överenskommen såklart.

3a

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

10 thoughts on “Jag vill ha en Busnel igen.

Add yours

  1. Har aldrig hört talas om dom väskorna 🙈 tråkigt att din väska blev snodd på krogen .
   Folk kan inte låta bli när dom ser något dom gillar tydligen och jag undrar bara om dom ens får dåligt samvete när dom snor saker från andra

 1. Aldrig hört talats om märket innan haha 😂 men min fundering nu, bowlar du? ajag bowlade innan när jag var yngre tävlade till pch med haha!

 2. Har faktiskt en tröja som försvann, någon på krogen som stal den. En väldigt fin kofta jag älskade och hade för första gången investerat lite pengar i ett plagg. Förstår dig fullkomligt, att när tanken kommer på det kan man känna sig ganska sur.🙈

 3. Härligt för dig att du vet vad du vill ha för väska! Jag var sååå sugen på en Gucci-väska för ett antal år sedan. Fick tom pengar att köpa en, men kom aldrig till skott. Sjukt svårt att välja något som är så dyrt!

 4. Vad surt att bli av med något på det sättet. Känns ju som maximal otur att både hen i garderoben tog fel och den som fick den var oärlig 🙂

  1. Nä fy så surt att bli av med väskan så, förstår inte hur människor kan vara så oärliga. 😒 Har aldrig hört talas om dem, men så fina de är ❤

 5. Vet vad du menar förlorade en fin klänning i Sthlm en gång för flera PR sen när jag var på resa där med de gamla kompisarna. Blev as förbannad på mig själv då det var svårt ingå på tag på en sån igen 😂💕

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: