Jag har aldrig ätit 102 chokladbollar.

Hej Hej.

Jag har aldrig ätit 102 chokladbollar. Finns det något bakverk som bakats mer hemma i alla hem i landet än chokladbollar tror ni? Det tror faktiskt inte jag. Chokladbollar tror jag till och med att de allra flesta gillar. Mitt rekord på små hemma gjorda chokladbollar som barn var 12 långt i från 102. Funderar på om det finns något världsrekord i att äta flest chokladbollar….Vet ni rekordet så kommenterar gärna!!!

2a

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

♥ Kram Kram ♥

6 thoughts on “Jag har aldrig ätit 102 chokladbollar.

Add yours

  1. chokladbollar är supergott, men 102 stycken på en gång skulle nog göra så man kräks och mår hemskt dåligt efteråt.. nog smart att hålla sig till några stycken..

  2. Sist jag gjorde chokladbollar blev det närmare 20 stycken… Jag har inte ens varit tillsammans med 102 personer… Inte heller ens varit kär i 102 personer, haha

  3. 2 ton chokladboll fick jag fram när jag googlade, men jag tror det bara handlade om att han bakade en, inte åt… för hur fasiken mår man efter den! Tror att kanelbullar och lussekatter/pepparkakor också är ett sådant bakverk som bakats mycket i hemmen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: