Just du inspirerar mig lite extra.

HEJ HEJ.

Jag gillar att kika in hos bloggare som ger mig något tillbaka såsom ny inspiration både på roliga saker att göra, fina ting att shoppa, ger mig tips på bra matställen och framför allt snygga bilder. Eftersom jag själv är lite av vad jag själv kallar mig för hobbyfotograf så mår jag bra av att besöka bloggar som är snygga helt enkelt.

Amanda Jona har jag följt länge nu även innan hos ändrade om din blogg till vad den är idag SWEDISH PASSPORT. 

Amanda är en superduktig fotograf som fotograferar lite så som jag ser på världen. Jag gillar framför allt livet i hennes bilder. Plus att jag verkligen tycker om hennes sätt att berätta om de platser som hon besöker. Hon inspirerar mig helt enkelt så just därför säger jag Puss på dig!!!

pusspådig

Har ni någon i bloggvärlden som ni inspireras lite extra av?

KRAMIS

10 thoughts on “Just du inspirerar mig lite extra.

Add yours

  1. Åh håller med man blir så otroligt inspirerad av alla andra bloggar man läser alla på olika sätt ☺️❤️ din blogg och dig blir man ju också väldigt inspirerad av ❤️

  2. Men vilket fint inlägg, glädje och kärlek behövs i sociala medier, eller ja i hela världen. Tycker också mycket om fina bloggar 🙂

  3. Amanda inspirerar mig också mycket tycker hon är en jättebra bloggare och skriver så intressant 🙂 Blir så sugen på att åka utomlands när jag läser hennes blogg 🙂

  4. Tycker det är ett jättefint inlägg 😍 att man kan få isperatjon av andra bloggare 😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: