Bullarna beställda till Kanelbullens dag.

Hej.

Fy sjutton vilket skitväder vi har här nu. Regnet öser ner och det är allmänt grått och trist. Bu säger jag bara. Nog om det!!!

Kanelbullarna beställda till Kanelbullens dag.

Hör ni på fredag är det allt en mycket trevlig dag nämligen självaste kanelbullens dag. Den dagen går ju bara inte att missa. Egentligen så är kardemumma mina favo bullar men kanelbullar säger nog ingen nej till. Tänker ni baka bullar eller köper ni? Jag brukar alltid baka och gör nog så. Men om jag inte skulle hinna eller orka så försäkrade jag mig idag att vi får mumsa bullar här hemma även om jag bangar ur. Jag beställde helt enkelt bullar till familjen från Spaaks idag.

Planen idag var att fika med en vän på Spaaks men det blev hastigt ändrade planer men men jag satte mig ner en stund och tog en kaffe i alla fall.

img_3759img_3760

Hur kan något som ser så himla gott ut vara så äckligt?

Tanken har slagit mig flera gånger att hur kan det vara så att macarons som ser så himla goda ut bara smakar konstgjort socker. För mig får de allt förbli söta små dekorationer för de är ju riktigt söta.

img_3757

PUSS & KRAM

 

7 thoughts on “Bullarna beställda till Kanelbullens dag.

Add yours

  1. Kommer definitivt inte att baka, ha ha! Blir det kanelbullar på fredag så blir de köpta. Barnen fick faktiskt rosa, köpta, bullar idag när de skulle fika efter skolan. Lite lyx så där mitt i veckan när båda varit på utflykter med skolan.

  2. Det var tur att du påminde om att det är kanelbullens dag på fredag! En sån viktig dag vill man inte missa när man är ett bullmonster😆 Jag lär inte baka, utan det får bli köpebullar för mig😄

  3. Jag älskar verkligen macarons. Så gott, men det räcker med en. Har sagt att jag ska undvika socker under oktober, men så kommer kanelbullens dag. Hur ska jag klara det?

  4. förstår inte va det är men ja får alltid söka om kommer aldrig in på din länk
    fina naglar du har
    ja här blir nog inga bullar i morg men vi åt idag till fikat lite mysigt är det allt fniss

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: