Kan man ge sig själv en ring?

Hej.

Hängde med R när han skulle på möte idag så vi hann äta lunch tillsammans på Il Conte vid Globen. Il Conte Globen är nummer tre i kedjan och är en av de italienska restauranger i Stockholm som funnits längst. Flera middagar har det blivit på Il Conte Östermalm på 90 talet för min del. Även idag har de riktigt bra mat och är väl värda ett besök om an vill äta Italienskt.

img_3727img_3730

Hang around i Globen.

Medan R var på möte gick jag runt i Globen med ljudbok i öronen och shoppade nya tröjor vilket jag verkligen behövde. Lite osäker på två av dem är jag fortfarande så jag får ta och prova lite bättre hemma istället. Däremot fick jag med mig helt ljuvliga strumpor  från Beck Söndergaard hem. Lite lyckostrumpor skulle jag säga – ni vet sådana strumpor som är av fin fin kvalitet och bara gör en glad.

img_3735

Kan man ge sig själv en ring?

Wao vilka vackra ringar jag såg inne hos Stenlunds. Jag har varit lite nyfiken på Caroline Svedbom jewelry tidigare men idag föll jag pladask. Det är svårt att visa färgen på ett bra sätt men attans vad den var fin. Denna är den större varianten och egentligen så tror jag att jag själv skulle trivas mer med den lite mindre sten i samma form. Helt klart kom denna ringen upp på min önskelista.

Ge sig själv smycken? Jo då självklart säger jag. Är det någon so man ska ge smycken är det väl sig själv för då får man ju verkligen de smycken som man själv tycker om.

img_3746

Bjöd mig själv på en Cappucino.

När jag gått igenom Globen centrum bjöd jag mig på en god cappucino innan R var klar med sitt möte. Helt ärligt så tjatar jag som en gammal moster om att Espresso House har  allra godast cappucino….Men allt för att ni också ska få dricka den bästa såklart.

img_3742

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

21 thoughts on “Kan man ge sig själv en ring?

Add yours

 1. ja håller med, det är ju en själv som vet bäst vad för smycken man tycker är snyggt ❤

 2. Ohh vart nyfiken på tröjorna och såklart man kan unna sig en ring =D: Samt så har jag på ett café här istan de gör i särklass godast chailatte och ingen har slått det förutom i Cala Bona då vi var på ett café där, de slog den, men tyvärr hur coolt vore det inte att kunna gå förbi där då och då hehe

 3. Men så snygga strumpor, såna skulle jag gärna köpa också ☺️ Självklart kan man köpa smycken till sig själv!

  1. Jag tycker apsolut att man kan köpa en ring till sej själv ❤️ den ringen var super fina

 4. Jättefin ring, gott med italiensk mat ibland.. hoppas du blev nöjd med tröjorna. Såg ut att ha varit en trevlig dag..

 5. Låter som en fin dag!
  Men vad god maten ser ut! Fina saker du kikade på! Ljudbok går ju alltid hem i mina öron iallafall

  Klart man kan ge sig själv en ring. Det kan man med allt haah! Tycker jag iallafall! Super fin var den!

  1. Italiensk älskare som jag är så blev jag så hungrig pch sugen när jag läste om ert besök på restaurangen och ännu mer när jag såg bilden 😂 tycket absolut man kan köpa en ring till sig själv och den ringen blev jag också kär i ❤️

 6. På globen köpcentrum har jag gått många gånger på. Om jag minns rätt så finns det någon butik som säljer bra hockeyutrustning i närheten? Min bror spelade hockey när han var i tonåren. Den ringen var verkligen fin 😍 klart att man kan ge sig själv en sån fin ring 😃

 7. Vad härligt att strussa runder i affärer🙂 klart, handlar helst själv än att någon annan ska välja en jag inte gillar. Fast vet dom så funkar det ju hehe 😁

 8. Hade gärna köpt den ringen till mig själv om min plånbok accepterat den. Någon annan köper inte smycken så där till mig ändå, så vill jag köper det jag vill.

 9. Strumpor i bra kvalitet är a och o
  Men så god din mat ser ut att vara så förstår att ni åt där
  Såklart du kan köpa den till dig själv 😊
  Din kaffe ser helt magisk god ut haha

 10. Alltid jag blir nästan avis när jag läser din blogg, du verkar ha ett sådant härligt liv hela tiden. Glida runt på lunchar och shopping haha! Men självklart kan man ge sig själv en ring, den var ju magiskt fin.

 11. Självklart kan man ge sig själv en ring… eller andra smycken för de delen. Den där var verkligen riktigt snygg

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: