Invigning av Chokladverkstad.

Hej Hej.

Ikväll var jag på nyinvigningen av Choklad för själens verkstad. När jag var på bak och chokladfestivalen på Älvsjömässan för två år sedan hittade jag Choklad för själen och blev så förtjust. Även i fjol shoppade jag loss i Ulrica monter på den vägen är det – jag började följa henne på sociala medier. När Ulrica idag hade nyinvigning i sin nya verkstad kom jag mer än gärna förbi. Jag tog med mig både dotter och syster som är riktiga gottegrisar.

Invigning av Chokladverkstad.

Vi fick smaka på helt underbara praliner. Jag erkänner att Cicci och jag tog säkert för många men vad gör man inte för att få mumsa riktigt god choklad. Det bjöds på chokladbuffé, kaffe och lemonad. Henrik Baecklund som är brand ambassador för Amarula Sweden bjöd på lyxiga Amarula-cocktails.

img_3807img_3812img_3811img_3779img_3808img_3806

Såklart att jag inte åkte tomhänt hem.

Klubborna som man doppar i kaffe eller varm mjölk har jag köpt med mig från Choklad för själen alla gånger så det fick följa med hem idag igen. Plus att jag köpte med en ask hem med 12 praliner som vi får lyxa till det med i helgen till lite bubbel.

img_3804

puss2

 

 

8 thoughts on “Invigning av Chokladverkstad.

Add yours

  1. Låter helt underbart och jag blev suktad redan när jag läste rubriken. Choklad är min stora last här i livet 😀

  2. men jösses så mycket choklad love it, något sånt där skulle jag också vilja på, om jag vågar tänk va mycket man skulle komma hem med haha XD

  3. Åh där hade nog jag också ätit för mycket choklad för det är ju så himla gott, egentligen blir det aldrig för mycket choklad 😉

  4. Choklad för själen, vilket underbart koncept. Inget är så bra för själen som en bit god choklad då och då

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: