Skallevärk, övningskörning, längtan ut och CMORE.

Hej.

 Idag har jag verkligen inte gjort många knop. Vaknade med en sprängande huvudvärk som först nu halv åtta på kvällen har skallevärken gett med sig lite. Som om detta inte vore nog har jag mått riktigt illa hela hela långa dagen. Så trist och tråkigt med andra ord. Känns som jag kommer få liggsår om det inte blir bättre snart. Ruttnar på att må så här kass.

Övningskörning.

Igår fick Marcel äntligen sätta sig bakom ratten och börja sin resa mot körkort på bil. Tyvärr så har jag ännu inte kunnat sitta bredvid på grund av min operation men snart så. Robert sa att Marre kört riktigt bra för att vara första gången.

Längtar ut.

Ja jag längtar ut. Att få andas in frisk luft och njuta av att hösten är här nu längtar jag efter. Imorgon ska jag försöka ta med mig kameran ut i trädgården för att få känna lite på hösten. Mestadels blir det CMORE för mig dessa dagar – kul visst men inte hela dagarna kanske.

Puss.q

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: