Vecka 39.

Tja Tja.

Hur skulle jag kort sammanfatta min vecka? Med risk för att vara gnällig men sanningen varar ju längst eller hur. Jag har inte mina bästa dagar just nu om jag ska vara ärlig. Hoppas att livet snart vänder för mig.

Veckans fredagspresent? Denna vecka blev det ju lite speciellt med Fredagspresenten. Jag köpte nämligen en skinnkjol till mig som jag hoppas passar och är så fin i verkligheten som den var på bilderna.

Veckans godaste? Min kaffe innan föräldramötet på Tildas gympa mitt i veckan. Kanske inte så speciell egentligen men känslan var varm och lite speciell.

Veckans bästa? Utan tvekan Wille som har fått rodda och köra sina syskon över halva stan när R jobbat och jag är invalid och inte varken får eller kan köra bil just nu. Du är bäst William💗.

Veckans fulaste? Outfiten som vi alla fick bära innan och efter OP i fredags.

Veckans vackraste bild? Det blev tyvärr inte så mycket bilder vecka 39. Men jag väljer bilden på Grubblerihäxan som fick följa med mig på promis i skogen i veckan.

Veckans mysigaste? Brygglunchen i måndags på jobbet.

Veckans modigaste? Denna ger jag till mig själv som opererade mitt onda knä. Hoppas nu verkligen att det blir bra igen.

Veckans roligaste? Att Flempan vann matchen mot Järna och att Marcel blev matchens lirare. Grattis Marre💗.

Lånad bild av Flemingsbergs IK.

Vad ser du fram emot till nästa vecka? Att få fixa nya naglar och att sakta börja må bättre i knäet. Hitta nya spännande vägar och äventyr i livet.

Puss & Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: