Det var kanske för tidigt.

Hej.

Halta lilla jag har varit iväg för första gången efter OP idag. Marcel och hans Flemingsberg hade hemma match mot Järna i Visättra som vi gärna ville kika på. R jobbade så jag hade turen att Wille kunde köra på både Marre och oss andra idag.

Det var kanske för tidigt.

Svårt att se eller svårt att fatta? Att det nog var för tidigt att hänga i Visättra under matchen även att jag mest satt på läktaren insvept i min nya hockeyfilt med ena benet vilandes på bänken. En bit in i matchen började knäet göra ont och jag blev nästan illamående.Tilda tyckte det syntes i mina ögon att jag inte mådde bra där jag satt. Egentligen hade jag nog behövt lägga mig ner och vila. Det funkar ju inte riktigt när man är på hockeymatch att helt plötsligt bara lägga sig ner på läktaren och halvsova. Därför var det nog så skönt att komma hem och mysa på soffan när Donken stod för middagen.

Flempan vann. 


Flempan vann stort med 7 – 1 och Marcel blev matchens lirare så visst var det en bra match. Härligt att laget vann igen och att de gjorde en massa snygga mål igen.

Puss.

2 thoughts on “Det var kanske för tidigt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: