Något är fel….

Hej Hej.

Jag som skulle …..fixat nya naglar och bakat massvis med kanelbullar idag…så blev det ju inte. Istället blir det tillbaka till sjukhuset i eftermiddag. Något är fel för nu har jag konstant huvudvärk, mår illa hela tiden, yr, febrig och allmänt helt utslagen. Tvingade mig ut fem minuter på altanen bara för att få andas frisk luft. Vad jag önskade att jag orkat stanna ute en stund men så var det inte denna gången. Men jag var ute några få minuter.

Något är fel…

Jag är sämst på att må illa. Det är säkert många som är det men jag kan bara inte kräkas. Det är som det sitter en spärr som säger till mig att hålla igen. Om jag visste att jag skulle må bättre efter jag kräkts hade jag kanske försökt lite mera men jag vet inte. Jag kan bara inte…Något är fel.

Jag som är en kaffekäring. En käring som dricker alldeles för många koppar om dagarna till och med har inte druckit kaffe sedan i söndags. Det är verkligen inte klokt. Det ända som slinker ner är the och varmt vatten i dricka väg. Ska vi tala om mat så är det lite yoghurt då och då och några tuggor på smörgåsen. Igår kväll fick jag i mig lite glass – det var väl positivt. Något är fel när jag inte ens dricker kaffe längre.

Mina stackars Pelagoner blev inte plockade. Fast jag såg att de både behövde fräschas till och få lite vatten så blev de utan idag. Det fanns ingen ork eller kraft till att ens nypa bort några gamla blad. Något är fel när jag inte orkar ta hand om sånt som ligger mig varmt om hjärtat.

 Dags att vila en stund igen innan det blir sjukan igen.

Var rädda om er alla.

Puss & Kram.


Kommentera

Up ↑

%d