Kickade igång dagen med skogspromis.

Hej Hej.

Så skönt att jag slapp ställa klockan imorse. Trots det kom jag upp i bra tid och gav mig ut på en promis i skogen. Det var redan supervarmt i skogen vilket jag inte hade tänkt mig alls. Jag trodde liksom att solens varma strålar inte skulle kunna ta sig mellan trädkronorna ner och värma upp men det hade det minsann redan gjort.

Kickade igång dagen med skogspromis.

Lite trist att jag känner att jag har lite sådär små ont i halsen bara men men vad gör väl det när det är sommar på riktigt igen. Som jag längtat efter att den skulle komma tillbaka igen. Idag blir det Lejonkungen på bio och resten av veckan ska jag bo vid havet och bara njuta av sommaren 2019.

img_2442

 

braaaa

5 thoughts on “Kickade igång dagen med skogspromis.

Add yours

  1. Så skönt med en promenad i skogen på morgonen. Skönt ändå att solen värme upp i skogen. Så härligt det låter att du ska bo nära havet resten av veckan. Hoppas att ni får det härligt 🙂

  2. Vilken härlig start på dagen genom en skön skogspromenad:-) Promenad är den bästa tränignen på morgonen tycker jag:-) Gus så häärligt att få slappa vid havet! Ha en fortsatt skön semester…

  3. skönt med en skogspromenad och inte ställa klockan! Tråkigare med halsen! Hoppas det släpper snart ❤️❤️

  4. Nu känns de verkligen som att sommaren har kommit. Önskar jag slapp stiga upp så tidigt på mornarna, äldsta gossen har en period då kl 5 är sovmorgon just nu

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: