Snyggare efter ett glas bubbel.

Hej.

Äntligen fick jag mitt glas bubbel som jag suktat efter ett par dagar nu. Jag erkänner att jag gillar bubblor i glaset på sommaren och bubblor i badkaret på vintern. Vem vet jag kanske är en bubbloman om det finns något som heter så. På det berömda bolaget finns det mini flaskor som passar mig så perfekt. Läste något om bubblor i glaset som jag tyckte lät intressant.

23g

23f

Därför blir du snyggare efter ett glas bubbel – men inte två.

Många känner sig generellt snyggare efter ett glas bubbel eller av någon annan alkoholhaltig dricka. Du kanske tror att det är inbillning men tro det eller ej det är faktiskt sant att man blir snyggare efter ett glas bubbel.

”Forskare vid Universitetet i Bristol lät 40 frivilliga studenter dricka lite alkohol. För att se hur deras utseenden förändrades fotograferades de således nyktra, efter att de druckit ett glas alkohol och sedan efter två glas. Därefter fick en annan grupp studenter bedöma hur attraktiva de fann dem. ”

Forskarnas slutsats blev att efter ett glas upplevdes studenterna som mest attraktiva – men nykter var klart bättre än efter två glas. De kan inte på rak arm svara vad som gör att man upplevs som mer attraktiv efter ett glas bubbel men troligtvis kan det bero på att pupillerna vidgas när man dricker en liten mängd alkohol, vilket kan upplevas som positivt. Musklerna slappnar av och kan ge ett lugnt intryck av en mindre mängd. Det kan även vara för att kinderna kan få en lätt rosighet på kinderna av en liten mängd alkohol.

23h23i

Vad ska man tänka kring denna forskning?

Bara positivt såklart om ni frågar mig. Röken som stiger från flaskan efter att korken är borta är ren lycka. Egentligen förstår jag nog inte varför någon vill dricka något annat en varm sommardag. Jag tog med mitt glas och satte mig i växthuset och njöt av bubblet och musik i mina lurar. Min stund på jorden idag. Så glad och nöjd över mitt glas bubbel idag.

23e

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

15 thoughts on “Snyggare efter ett glas bubbel.

Add yours

    1. Intressant forskning och roligt att läsa! Jag gillar inte bubbel men en iskall cider eller drink är riktigt gott i värmen 😊

  1. Vilka fina bilder & intressant forskning! Jag dricker ju inte alkohol så föredrar en cola på varma sommardagar 🤗

  2. Jag har också hört det där uttrycket att man blir snyggare efter ett glas bubbel. Jag är alltid tänkt att det bara är hittepå så det var intressant att läsa att det faktiskt stämmer. Vilken härlig stund i växthuset du fick. Det låter alldeles underbart faktiskt!

  3. Bubbel är det bästa som finns. Dricker extremt lite, men just lite bubbel ibland kan jag inte vara utan. Man kanske slappnar av efter ett glas och det gör ju att man kan uppfattas som snyggare?

  4. Jag dricker inte 🙂 men intressant att veta att man blir snyggare typ av alkohol

  5. Låter som att du hade en mysig stund i växthuset. Ett glas bubbel känns så lyxigt och det är så gott. Tror bestämt att jag också är en bubbloman 😂

  6. Men ååh vad jag skulle vilja ta mig ett glas bubbel.. Undra om det finns ngt gott alkohol fritt till lilla mig. Ska kika på bolaget ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: