Grekisk sallad funkar alltid.

Halloj.

På sommaren eller rättare sagt när det är varmt mitt på dagen är det svårt med varm mat tycker jag. För mig funkar lättare mat allra bäst i alla fall till lunch.

Grekisk sallad funkar alltid.

Jag tänkte på en sak idag när jag var med familjen och lunchade på Grekiska Kolgrillen att grekisk sallad det äter jag bara på sommaren. När jag väl tänkte efter så skulle jag lika väl kunna mumsa på en god grekisk sallad på vintern men jag gör inte det. Kan det vara så att just den grekiska salladen är så förknippad med sommar och sol? Säkert är det många som har svårt för den salladen när det är kallt och ruggigt. Konstigt egentligen – Grekisk sallad funkar alltid eller hur! Men idag är det sommar varmt och skönt och jag fick min grekiska goda sallad.

img_2429

img_2426

img_2428
Alltid lika roligt med lite ny kunskap bara si så där.

kram

 

 

14 thoughts on “Grekisk sallad funkar alltid.

Add yours

 1. Åh har dom så god sallad där, måste nog ta mig dit! Grekisk sallad är ju verkligen så otroligt gott 🤗

 2. Har också svårt att äta varm mat mitt på dagen när det är varmt… men sallad funkar alltid – fräscht & gott!

 3. Stekte pannkakor (eller plättar som vi säger) till middag idag. Orkade inte ens börja tänka på ”vanlig” mat

 4. Det är verkligen sant att grekisk sallad alltid passar men jag äter den också helst på sommaren och kom just på att jag inte ätit någon sådan i sommar så det måste ju åtgärdas snarast😀

  Kram på dig också❤️❤️

 5. Ja för min del kan jag äta grekisk sallad året runt, men det blir oftast att jag gör det på sommaren. På vintern äter jag oftast varm mat för att hålla värmen i kylan😊

 6. Det där såg och lät så otrolig gott även om jag inte äter verken oliver, fetaost eller vattenmelon, så konsitgt men sant. Kram

 7. Jag har med svårt för varm mat när det är varmt ute så då fungerar sallad bäst för mig med. Och grekisk sallad med fetaost är så gott 🙂

 8. Visste du att det här med att få svårare att äta mat på sommaren beror på att levern blir varm och inte kan reglera mättnad och hunger lika bra? Himla coolt faktiskt. Den där salladen ser helt fantastisk ut, måste slänga upp grekisk sallad på kommande matlista. Tänk med olivoljestekt bröd till. Mums!

 9. Åh finns det något godare på sommaren än en fräsch sallad? Är som du säger, det är typ bara på sommaren man äter såna sallader haha 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: