Det lilla i det stora runt hörnet.

Hej.

Idag blir det inte mycket gjort för mig. Känns som om denna dagen inte varken är eller varit min bästa dag. Visst får man ha sådana dagar. Trist bara att det är så många dagar som känns så just nu bara. Får helt enkelt tänka som jag fått lära mig det lilla i allt det stora.

Just det – det lilla i det stora.

När man som jag egentligen inte har något alls vettigt att säga är det skönt att sätta kameran runt halsen och gå ut i stora trädgården för att se det lilla. Precis det var vad jag gjorde för en stund sedan. Jag hittade några små vackra ting små i allt det stora hela.

22a22b22c22d22e22ff

♥ KRAM KRAM ♥

16 thoughts on “Det lilla i det stora runt hörnet.

Add yours

  1. Det är rätt häftigt hur man på något sätt upptäcker fler ”småsaker” när man är ute och fotar! Och det är verkligen en härlig känsla att få upptäcka de små detaljerna!

  2. Min coach brukar alltid säga åt mig att för mig själv utropa ”small win” varje gång jag gör nåt litet som är bra istället för att fokusera på sånt som inte är bra… det är samma sak som du skriver att se det lilla i det stora. Jag gillade också ordspråket du avslutade med. Det är ju så sant.

  3. Vilka härliga bilder. Det är så skönt och rogivande att gå runt och fotografera ❤ Hoppas du snart mår bättre ❤

    1. Men vilket bra och peppande inlägg du skrivit. Även om det är sprunget ur en jobbig känsla. Jag hoppas att du snart mår bättre. Gillar verkligen citatet som du avslutar inlägget med.

  4. Här har jag med varit väldigt trött idag, men vi får hoppas att vi båda är lite piggare imorgon. Du är duktig på att fotografera 🙂

  5. Sådan dagar är tuffa, här var gårddagen och idag kommer det bli lika, jobbiga. Många funderingar och många frågetecken 😒 Vissa dagar bli tyvärr bara sådana. Måste vara skönt att kunna hitta de där små fina detaljerna ❤

  6. Jag älskar att ta med mig kameran ut och hitta de där små sakerna. Finns ju så mycket fint i naturen som man kanske inte alltid tänker på. Hoppas din dag idag blir bättre! Ta hand om dig <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: