VIP och Lejonkungen på bio.

Halloj.

Tilda och jag lyxade till det lite extra idag och gick på VIP när vi skulle kika på Lejonkungen. Jag minns på 90-talet när första Lejonkungen kom och alla barnen på min förskola var helt tokiga och lekte Lejonkungen hela dagarna. Visst är det något speciellt över den filmen. Musiken till filmen har jag lyssnat på hur mycket som helst med barnen på förskolan. Idag var det dags att kika på nya Lejonkungen.

VIP och Lejonkungen på bio.

Filmen var precis så där söt och fin som jag föreställt mig. Den är rent av storslagen och gjorde både Tilda och mig både glada och rörda. Har ni inget för er eller tröttnar på värmen – gå på Lejonkungen blir mitt tips till er då.

24moviezine
Bilden är lånad av MovieZine.

VIP lär det bli många flera gånger. Himmel och pannkaka vad vi satt bra och njöt i våra stolar. Så där ska man gå på bio. Uppkrupen i en stor fet skinnfåtölj med benen korsade och både popcorn, dricka och gotte.

img_2467img_2454img_2455

Puss & Kram

 

9 thoughts on “VIP och Lejonkungen på bio.

Add yours

  1. Jag har inte sett lejonkungen än men det är en film jag så gärna skulle vilja se. Hoppas jag hinner se den på bio 🙂

  2. Men åh så avis jag blir på dig nu, jag älskar lejonkungen och vill verkligen komma iväg och kolla på den nya 🤗

  3. Mysigt att gå på bio 🙂 jag har ju lite svårt för lejonkungen då hans pappa dör. Men får nog offra mig ändå och se den, sambon vill inte kolla själv de är tråkigt säger han 😅

  4. Har hört den ska va bra . Roligt o va på bio .
    Härligt o ta sej tid o gå o kika
    Hoppas ni har en varm solig dag

  5. Åh det låter helt underbart! Vad mysigt med bio! Vill så gärna se den filmen med så får tvinga sambon, hehe! Kram! <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: