Morgonkaffet urdrucket.

Hej.

Vaknade tidigt i morse med värsta huvudvärken och kunde inte andas genom näsan. Det där med näsan är något som hänt efter att jag var sjuk senast och fick bihåleinflammation. Jag som alltid ogillat nässprej måste ta sprut tre gånger varje dag minst. Nej jag är inte allergisk mot pollen och har aldrig varit vilket man lätt skulle kunna tro. Det har testats flera gånger då jag är allergisk mor katt och vissa hundar bland annat. Så det fick bli ipren och mera nässprej sedan somnande jag om och vips så försvann huvudvärken vilket är så skönt.

Morgonkaffet är urdrucket.

Suttit och långsamt druckit upp mitt kaffe och klurat på vad jag ska hitta på idag.mer förutom att åka in till stan och käka med syster vid 17. Vi ska äta indiskt vilket var ett tag sedan så det ska bli spännande tycker jag. Funderar på att ta på mig ett par sköna skor och ge mig ut på en promis i skogen och fixa en stund i trädgården. ni hör ju själva här är det inget bestämt utan det får bli som det blir feeling.

27

kram

♥ ♥ ♥

9 reaktioner till “Morgonkaffet urdrucket.

Lägg till

  1. Usch jag klarar inte av att vara täppt i näsan och inte kunna andas normalt. Får smått panik och hade inte klarat mig utan ett nässpray faktiskt haha

    Mysigt med middag och så gott med indiskt, blev oxå sugen på de nu hahaha

  2. Jobbigt att vakna med huvudvärk men skönt att det gick över. Morgonkaffet är verkligen bland de bästa.
    Låter gott med indiskt, hoppas det blir lyckat.

  3. Skönt att huvudvärken lättade! Så himla jobbigt tycker jag när näsan och bihålorna drabbas, får panik när jag inte kan andas genom näsan. Hoppas du slipper sprayen snart i alla fall 🙂

  4. Hua för täppt näsa och huvudvärk, för att slippa ta vanlig nässpray kan det ju vara värt att testa allerginässpray ändå? det kan ju hjälpa trots att du ej har allergi?

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: