Räddat dem som jag trodde var förlorade.

Hej Hej.

Jag har hållit igång hemma i trädgården där jag trivs som bäst. Det bor nog allt en liten Ferdinand i mig skulle jag tro. Skönt att komma ut även om väder appen ljög för mig – den sa det skulle vara varmt och soligt. Varmt var det men solen gömde sig bakom alla molnen. När jag skulle knöla in vattenslangen som åkte ut idag igen i pannrummet hittade jag mina allra första Ilse Jacobsen gummistövlar. Jag som bara älskar de stövlarna. Nu har jag ett par gammelrosa och jag har haft ett par svarta som jag sålde för jag då hade tre par gummistövlar som funkade och var hela. Jag har ju även mina röda tretorn som jag hade som jobba stövlar men nu får de åka med på skitgöra skulle man kunna säga.

Räddat dem som jag trodde var förlorade.

Efter att jag verkligen gjorde bort mig för något år sedan när jag skulle trädgårds fixa och använde mig av mina beige färgade Ilse stövlar som blev vad jag tänkte då helt förstörda. Som sagt jag ville inte slänga dem så de hamnade i ena hörnet i pannrummet. Idag när jag skulle få in och ut vattenslangen var jag tvungen att flytta om lite och behövde då även flytta på stövlarna.

Jag fick ett ryck skulle man kunna säga och lånade lite av Willes biltvättar saker och satte mig på trappan och började försöka få dem rena igen. Skam den som ger sig brukar man ju säga. Jag gav mig inte nu när jag började göra konstgjord andning på dem. Yes….jag räddade dem!! Jag är så glad och lycklig att mina fina stövlar äntligen är tillbaka så om det regnar imorgon gör mig ingenting för jag kan hoppa runt i vattenpölarna och bli blöt flera gånger om nu när jag åter igen har tre par gummistövlar.

img_8527img_8529

Konstgjord andning funkar verkligen och kan göra underverk.

braaaa

♥ ♥ ♥

 

 

 

15 thoughts on “Räddat dem som jag trodde var förlorade.

Add yours

 1. Det är ju så himla roligt när man lyckas rädda någonting som man trodde gått förlorat. Riktigt fina gummistövlar 🙂 Du det bor en Ferdinand I mig också 😉

 2. Det finns få saker som får en att bli så glad som när man kan rädda saker som man var bombsäker på att man var tvungen att slänga. Har räddat många kläder med fetfläckar på här hemma på senaste tiden och jag blir lika lycklig varje gång. På tal om gummistövlar så hoppas jag att vi får regn snart så att jag får använda mina jag fick av sambon i födelsedagspresent i September. De har stått och dammat i garderoben sedan i höstas.

 3. Så bra att du kunde rädda dina stövlar. De är verkligen snygga. Jag behöver verkligen komma ut i min trädgård. Påminns om det varje gång jag kikar in här hos dig….

 4. Är bra att kunna göra konstgjord andning, framför allt på gummistövlar, för att man vet vet aldrig när man är i behov av den kunskapen 😉 Men de va snygga stövlar.

 5. Alltså.. de där var grymt fina. Jag blev riktigt sugen på gummistövlar nu, jag som aldrig använder det utan går med gympadojor för det mesta som en trotsig tonåring.. Jag har sagt det förut och säger det igen – du inspirerar!

 6. åh men sånt där lever man länge på alltså blir så lycklig . jätte fina är dem . ja har ett par hunter ja gillar men annars har det blivit såna korta du vet då ja haft på jobbet.
  ös regnat här två ggr idag men ja hoppas det drar över sverige i morg för det sa de innan ja vill ha sol igen

 7. Vilken vacker färg på stövlarna ❤
  Tänk så bra när man får en sån där snilleblixt och det funkar. Bra jobbat 👍

 8. Det är roligt när man hittar sätt och knep att fisa till saker så de fungerar igen. Man vill ju inte slänga eller göra sig av med, utan är bättre man sparar och försöker ge sig på det ett tag senare, så som du gjort nu =)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: