Fredags fokus, fika och present.

Halloj.

Njuter ni av att det är FREDAG? Jag har haft en superhärlig fredag än så länge. Varit inne i stan och fixat nya naglar och bara myst runt. Såklart!!! har jag fått till mina fredags grejer.

26april1

Fredagsfokus.

Nya naglar stod på min lista idag så jag fick fokusera på att ge mig en pratstund med Isabella medan hon fixade mina nya naglar. De blev så himla fina och somriga lite som en sommardrink som en av de andra cafégästerna sa när jag fikade. Är ni sugna på nya naglar kolla med Isabella för hon är galet duktig och framför allt så trevlig.

img_8436img_8446img_8506

Fredagsfika.

Efter att jag varit hos Isabella gick upp på Thelins på Odengatan och tog min fredagsfika. Det var så underbart att sitta i solen med alla andra Stockholmare som bara andades och njöt av vårt vackra väder. Så skönt men det blev lite för mycket att sitta och höra på allt babbel från alla håll så jag strosade vidare ett varv runt Vasaparken innan jag drog mig hemåt.

img_8444

Fredagspresenten.

När jag satt på pendeltåget hem kom jag på mig själv att jag glömde bort att stanna till vid blomsterförsäljaren på Odenplans torg vilket var min plan men den tanken försvann. Så hemma på ICA hittade jag en spännande tomatplanta med chokladtomater vilka fick bli veckans fredagspresent. Ser ni chokladbruna tomater – hur ska de smaka kan man ju undra?

img_8451img_8452

21b

♥ ♥ ♥

8 thoughts on “Fredags fokus, fika och present.

Add yours

  1. Som vanligt, gudomliga naglar. Jag har blivit fegare när det gäller långa naglar. Älskar hur de ser ut men har slagit av så många på jobbet och minns smärtan från det alltför väl😂

  2. Väldigt snygga naglar du fixat. Jag va faktiskt på odengatan igår och hittade bröd och salt du skrivit om innan. Då tänkte jag på dig❤️

  3. Supersnygga naglar 👍
    Min kollega köpte en chokladapelsin en gång, men den smakade inget annorlunda 😒 Hoppas tomatplantan smakar lite annorlunda än bara vanlig tomat 👍

  4. Älskar din stil på kläder, den är verkligen så fin! Men gud såna där tomater har jag aldrig sett förut. Du måste säga sen om dom är något du rekommenderar 🙂

  5. Oh så gott det såg ut och så snygga naglarna vart =D ohh vilka spännande tomater så syrliga och smakrika de ser ut at vara

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: