Jag vann ett Änglabudskap.

Hej.

I förr går vann jag ett Änglabudskap av Yvonne som har Änglaljus. Det var via Yvonne som jag i höstas vann en kontakt från andra sidan om ni minns. Då jag fick kontakt med min farmors syster som hade mycket att säga mig. Jag som verkligen tycker att andlighet och medium är intressant blev såklart så glad över att jag idag fick ett budskap från änglarna.

12b

Jag vann ett Änglabudskap.

12

12ängla1

12ängla2

Så glad jag blev för denna fina vinsten. Nu ska jag bara tyda dessa budskap på mitt sätt. Tack Yvonne och Tack Atena ♥.

Ha det gott – Puss & Kram.

 

 

38 reaktioner till “Jag vann ett Änglabudskap.

Lägg till

  1. Åh älskar sånt här, har själv den kortleken och den har hjälpt mig många gånger. Grattis till vinsten och hoppas du fick svar på det du behövde! ♡

  2. Har inte hört talas om änglabud innan men måste verkligen kolla upp det nogrannare. Det ligger i släkten att kunna ha kontakt med andra sidan och det har hänt mycket fint under mina snart 23 år. Kram!

  3. Vad roligt att vinna en tävling. Aldrig gjort det. Och kul att det är något som du har intresse av 🙂

  4. Just såna där kort är inget jag tror på, men jag skulle tycka det var oerhört spännande (och även lite otäckt) att kunna få kontakt med någon släkting som inte längre lever. Inte heller där är jag säker på om jag tror det går, men OM det gick så skulle jag vilja det.

  5. Så roligt och spännande!
    Tanken på att vår existens inte tar slut den dagen vi dör är ganska lockande för mig. Dels för att jag känner att jag inte var färdig med alla släktingar som har gårt vidare till andra sidan men också för att jag älskar ju livet och kommer nog aldrig att känna mig helt färdig!

  6. Jag som kristen tror ju inte på den sortens andlighet eller om det ens går att kalla det för de. Men så roligt för dig och att det blev en vinst du tycker om.

  7. Va roligt, grattis till vinsten! Jag är själv muslim så personligen tror inte riktigt på de men verkar vara en populär grej som många tror på 😊

  8. Åh vad kul att du vann ett änglabudskap Brukar vara med och tävla om att få ett budskap men brukar inte vinna men, har även själv tarotkort som jag lägger 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: