Kontakten från andra sidan.

Tjingeling.

I helgen var jag med i en utlottning där Yvonne/Änglaljus med hjälp av sina Änglar, känner in 3 st av som önskar kontakt med sina nära och kära på andra sidan. Superkul att vinna och så spännande att få kontakt. Jag är intresserad av andlighet, mediala förmågor och vägledning genom änglaterapi.

3a

Kontakten från andra sidan.

Yvonne kontaktade mig och bad mig önska någon som jag önskade få kontakt med. Ingen information om mig mer än mitt namn som Yvonne redan fått i samband med utlottningen hade eller fick hon om mig.

Jag önskade få kontakt med min mormor som jag aldrig träffat. Mormor dog ung när min mamma var 12 år. Därför jag önskade mormor var för att alla i släkten och runt henne alltid sagt att jag var eller är så lik henne som person.

Redan sent första kvällen fick jag första responsen av Yvonne.

Det kommer en kvinna till mig. Hon är ganska bastant med knut i nacken. Hon visar mig en brun käpp, en svart handväska och en krukväxt med rosaröda blommor. Kan du känna igen något av detta? Tror inte det är din mormor.

Hon säger: Lilla Kamilla. Lilla Kamilla.
Upp som en sol ner som en pannkaka”.

Denna informationen gav mig grubblerier för min mormor kunde det inte vara och min farmor var inte bastant eller hade inte knut i nacken. Vem kunde detta vara? Jag hade ingen som helst aning vilket jag skrev till Yvonne och bad henne få kontakt med kvinnan igen. Natten till tisdagen vaknade jag mitt i natten och halvsov nog bara fram tills klockan ringde. Jag kände mig konstig och illamående.

Nytt meddelande från andra sidan.

När nästa meddelande kom fick jag en känsla av att detta var nog på riktigt.

Har pratat lite med damen som finns på din farmors sida, ganska långt bak i tiden 1800 talet tidigt 1900 tal. Hon har manliga drag är klädd i svart lång klänning. Håret är grått och uppsatt i knut. Får namnet Helga med henne. Hon säger: Lilla Kamilla. Lilla Kamilla. Hon säger Efter regn kommer solsken. Får också skyddsängel. Hon håller mig i handen i alla svåra stunder. Hon finns vid din sida. Hon vill ge dig en röd ros som aldrig vissnar.”

Några saker till fick jag men de behåller jag för mig själv.

Vem är hon denna Helga?

Någonstans ringde en klocka, pappa har pratat om någon vid namn Helga. Så jag lyfte luren och ringde upp pappa. Fanns det någon Helga i släkten på farmors sida?

Helga var min farmors syster. Min farmor och Helga stod varandra nära. Helgas söner umgicks ofta både i barndomen och upp i åren tills de gick bort med min pappa och hans tvillingbror. Så visst kände pappa Helga. Hon var en lång ganska stor kvinna säkert över 180 cm lång. Bastant visste pappa inte men hon ska varit bestämd. Bar ofta mörka kläder. Helga var mycket mån om sina nära och kära som alltid fanns där. Helga var en social och framåt person till skillnad från min farmor som var tystare och blygare. Jag ska ha träffat henne några gånger som liten. Farmor var intresserad av trädgård så det kan ju även Helga varit.

Pappa berättade flera historier och minnen av Helga vilka jag kunde se i Yvonnes beskrivning. Så roligt och intressant.

Tror jag på detta?

Den frågan som alltid ställs när det handlar om andlighet och mediala frågor. Jag tänker att först hitta ett namn från min släkt är ganska enkelt särskilt när det bara finns en som jag med mitt namn och efternamn. När Yvonne däremot beskrev Helgas personlighet och utseende blev det på riktigt. Fakta kan man läsa om i gamla böcker men utseende och personligheter finns bara i minnet hos nära och kära. Ja, jag tror på denna kontakt och är tacksam att Helga vill värna och håller ett vakande öga på mig. Tack Helga och Tack till Yvonne!

3b

7

 

 

 

15 thoughts on “Kontakten från andra sidan.

Add yours

  1. Vad spännande att läsa om din upplevelse! Du har rätt i att hon kunde ju ha letat upp ett namn i din släkt, men inte mer än så. Att mycket stämmer överens med det din pappa berättade gör ju att det såklart känns verkligare. 🙂

  2. Men gud vad spännande och roligt! Älskar andlighet men är samtidigt lite rädd för det.. Men kontakt med änglar låter ju väldigt fint och tryggt!

  3. Vad kul att det känns bra för dig 🌸 jag är mycket skeptisk till allt sådant här, men det är ändå kul att läsa om andras erfarenheter 🙂

  4. Får rysningar! Jag är också ganska intresserad av andar och liknande. Mest för att jag är säker på att min mamma, som tyvärr gick bort 2005, har varit med mig under många olika tillfällen. Vad coolt att du vann detta! <3

  5. Spännande! Jag skeptisk men visst är det en spännande tanke att det skulle funka 🌸💕

  6. så intressant. Roligt att kunna hitta sambandet. Pratade med ett medium i somras och fick en del som stämde, vissa saker kunde jag inte relatera till just då, men då jag pratade med min kusin blev allt så tydligt. Det mest tydliga var då han berättade att han kände brandrök, men fick kvinnliga vibrationer. Mitt barnbarns pappa var uppvuxen med kvinnor mest, mjuk och känslig, Brandman och sa hela tiden att ska han visa ett tecken är just brandrök det mest tydliga.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: