Shit Happens.

Halloj.

Idag har det inte blivit många knopp gjorda för min del känns det som. Jag hade möte med min terapeut som är helt fantastisk. Men som alltid tar det mycket av mig. Det är ju så när man vet att det är lite jobbigt för både kropp och själ att nysta och reda ut besvärliga saker.

3d

Shit Happens.

Jag har tänkt mycket på de orden som jag fick med mig av min farmors syster Helga som mediet fick kontakt med. Efter regn kommer alltid solsken, men jag undrar varför det ska vara så förbaskat jobbigt att gå i regnet när det faller? Min terapeut sa idag att det är ju fantastiskt vad du är snäll och gör bra saker för dig själv. Men du gör ju dem för att skjuta upp och bort saker som du borde ta tag i istället. Så sant så sant…..Just därför att jag är en fegis har jag ständig huvudvärk haft i tre dagar. Jag som har ont i skallen väldigt sällan. Just för att jag rusat på i för högt tempo och långt är jag så trött och energilös denna veckan. Jag som är en mästare på att organisera, planera och göra listor för allt och alla. Fick frågan idag, hur jag prioriterar för mig själv? Det kan jag inte tydligen…..Som ni hör var det mycket idag så jag slutar här innan jag grottar ner både mig själv och er i mina funderingar.

3c

Just idag passade det ganska bra med Tildas bajsmugg. Tack för lånet ♥

PUSSAR & KRAMAR

 

4 reaktioner till “Shit Happens.

Lägg till

  1. Ibland måste man få sig en ”örfil” för att vakna till liv och verkligen fundera på vad det är man gör och vill. Var rädd om dig och bra att du faktiskt har någon att prata med, jag tror att de flesta skulle behöva det Kram

    Gilla

  2. Va skönt att få komma och prata med en terapeut, vad är skillnaden mellan de och kurator/psykolog? ☺️ Vill verkligen börja gå och prata med någon, har så mycket att klara upp🌸

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: