Överraskning som tog mig med storm.

Hej.

Alltså jag kikade in på Besökstoppen när jag satt och väntade på att åka med sonen till hockeyträningen och fick en en överraskning som tog mig med storm. Jag eller Kamillas Kamera ligger på plats 7 över livstils bloggar. Vet att jag för något år sedan var uppe som bäst på plats 6. Senast jag kikade in var jag 10:a och det var någon månad sedan. Wao!!!

3gg

Överraskning som tog mig med storm.

Tack Tack till er alla fina som följer och hälsar på här hos Kamillas Kamera. Det känns extra roligt för dessa dagar känns det som jag inte har haft bästa energin för att skriva intressanta inlägg. Men snart så är jag nog på banan igen. Vet ni hur jag firade framgången? Med små godis och bra musik på högsta volym i bilen innan jag skulle hämta upp gympatjejerna. De små stunderna i livet…..är så viktiga.

3ee

7

25 reaktioner till “Överraskning som tog mig med storm.

Lägg till

  1. Grattis!! Gratulerar till topp platsen 🥂 Det låtersom en toppen sätt stt fira det med. Inte bara roligt att se hur ens blogg utavecklas, men också gur den stiger på topplistan!! Glad för din skull! 😀🥂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: