Andades in den friska luften.

Halloj.

Hoppade gymmet idag och gav mig ut på en riktigt skön lång promis i skogen. Den behövdes verkligen. Härligt när man får andas in den friska luften som är lite små kall. När jag gått klart i skogen svängde jag av ner mot Uttran sjön. Det var ett bra tag sedan jag gick där nere nu. Alla båtar utom en var upptagna. Bättre än i fjol när säkert fyra fem fick övervintra i sjön.

4d4c

Badbryggan låg öde.

I somras var där liv och rörelse från morgon tills klockan gått in på ny dag. Idag var det tyst och öde. Men en sak är säkert att bryggan var minst lika vacker. Det är så härligt med plaster som lever sig igenom alla årstider- Badbryggan är en sådan.

4f

Sommarens sista klöver kanske.

Jag tycker det är magi med vilda blommor. De har en överlevnadsförmåga som långt i från alla levande växter eller människor har. Kämpa in i kaklet – de gör de verkligen. Heja Heja skam den som ger sig.

4e

Fattar inte varför huvudvärken inte ger med sig.

Nu har jag haft ont i skallen av och till i flera dagar typ fyra om jag skulle svara någon läkare eller så. Jag mumsar huvudvärksmedicin och har vilat och sovit mina timmar. Visst har jag  inre stress som jag kämpar med men jag tycker att skallevärken borde ge med sig snart. Det funkar inte att lägga sig ner och bara ta en paus när livet snurrar på runt omkring. Fast det är nog det jag gör som mest denna veckan – tar pauser menar jag. Google har fått leta och hitta möjliga förklaringar åt mig. Värsta är att jag mår illa och känner mig tung i huvudet förutom huvudvärken.

Köpte hem så jag ska göra nya ingefära shots för nu har jag fått nog av alla trista åkommor. Vet att de är svinäckliga men man känner sig lite piggare efter att man tagit sig en liten shot.

Dags att ta tag i dagens bullbak dagen till ära.

pusskram

8 thoughts on “Andades in den friska luften.

Add yours

 1. Åh vad fin blogg du har, du är så otroligt duktig på att fotografera! 🙂
  Älskar också vilda blommor, tycker det är så fint att få se dem växa lite här!
  Tänkte på din huvudvärk, du är inte spänd då så käkarna spänner sig?
  Jag har ständig huvudvärk för att jag är så spänd i käkarna, det letar sig upp till huvudet och även nacken.

 2. Så härligt med höstpromenader, speciellt vid vattnet.
  Hoppas att huvudvärken ger med sig 🌸💕

 3. Huvudvärk är aldrig kul. Det brukar jag ha nästan varje dag i perioder. För mig beror det på spända muskler i nacke, axlar och rygg.

 4. Vilka härliga bilder!😁 Det är så skönt med promenader i naturen! Hoppas att din huvudvärk går över snart. Är det kanske nån sjukdom som inte bryter ut?

 5. Hösten är en helt underbar tid att promenera i. Luften är hög, naturen fin och alla insekter som attackerar en är döda 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: