Länge sedan Donken smakade så bra.

Hej Hej.

Hur mår ni alla fina? Jag är trött och känner mig sliten. Så här med facit i handen är jag nöjd att jag pallrade mig iväg till stan men jäklar vad det var tungt idag på passet.

Som ett brev på posten.

Då menar jag postnord började min älskade höftböj göra ont under passet idag. Som det inte var nog med den vänstra som knasat sig i över två år minst av och till gjorde höger ont idag. Jag gick på Barre Move och där är det mycket ballet inspiration. Tror jag trodde i någon övning att jag var 16 och en duktig gymnast igen. Vilket inte alls är fallet längre. Well well jag körde på så bra jag kunde och orkade men attans Amalia vad trött jag var efter passet. Jag satt en stund och pratade med en instruktör som menade på jag nog inte ska gå på ballet passen innan höften mår bättre. Det ligger säkert bra sanning i det men ja tycker ju samtidigt att de är så galet roliga. Svårt hur jag ska tänka där. Hur som helst så vilar jag passet jag tänkte köra imorgon och kör på torsdag igen.

2a

Länge sedan Donken smakade så bra.

Efter mitt träningspass gick jag en sväng mot Högalid och ner till Hornstull och vände. Kollade i butikerna och hittade en så fin blus som jag länge stod och höll i. Tyvärr så fick den stanna kvar vilket grämer mig just nu. Jag får nog helt enkelt leta upp den igen till mig en annan dag. Vill Ha…Vill Ha…säger hela Ja!!!

2b2c

Donken fick bjuda mig på lunch idag. Det är inte ofta så jag är sugen på Donken men idag gick jag hela Hornsgatan och längtade efter en burgare. Det sägs att man blir hungrigare efter träning och visst är det så. Jag njöt när jag satt och mumsade burgare och pommes. Det är ju det där med de små stunderna i livet.

2d

Ha en fortsatt bra tisdag.

pusskram

 

22 reaktioner till “Länge sedan Donken smakade så bra.

Lägg till

 1. Så frustrerande med höften. Jag känner igen det där med att glömma bort att man inte är 16 längre.. Hoppas den ordnar till sig snart så du kan fortsätta med barre-passen. Så trist när man hittar något man gillar och sedan inte kan göra =(

  Gilla

 2. Förstår dig helt att det kan kännas frustrerande med höften gör ont och knasar sig. Glömmer lätt bort att man är inte ung på samma sätt längre och får ont i lederna, höften och andra delen av kroppen vid överansträngning. Får själv ofta ont i höften vid överansträgning i träningen. Vätska i muskelfästena. Gör verkligen skit ont och irriterande då man vill så gärna fortsätta träningen på samma sätt. Utan paus. Fast det är nog väldigt klokt att ta en paus tills höften blir bättre innan du börjar träna/övningar igen! 🌹

  Det är verkligen livet. Så gott med det onyttiga när man inte äter det så ofta. Har själv inte druckit läsk på tre månader och för några dagar sedan tog man med sig sin första fanta burk hem. Det var verkligen jätte gott och uppskattade drycken på en helt annan nivå. Samma med mat. När man verkligen gett sitt allt i träningen. Är så hungrig och inte ätit Donken på ett tag. Så smakar det verkligen jättegott! 😋

  Gilla

 3. Det gäller att vara försiktig så man inte skadar sig, 🙂 Donken är väl ingen höjdare, föredrar både burger king och max även om jag också äter där ibland. 🙂

  Gilla

 4. Din kropp är ju självklart det viktigaste. Kan du inte vara med fast hoppa över vissa övningar bara så du inte missar hela passet? ❤

  Gilla

 5. Måste erkänna att jag älskar att du lägger upp bilder på donken mat och inte bara den där perfekta salladerna (tror influensers lever på dem) För jag älskar deras burgare men det känns ofta så fel att äta dem pga att det inte är hälsomat

  Gilla

 6. Den blusen var verkligen så fin, jag brukar också stå i affären och fundera och sen när man tänker nej men nej jag låter bli så ångrar man sig efteråt! 😦

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: