Jag stack ut näsan.

Hej.

Solen sken så vackert in genom fönsterna i sovrummet idag. Jag längtade ut. På nyheterna imorse sa de att våren är på väg i Skåne redan till helgen. Det var bara att glömma att gå ut på en solig promenad när termometern fortfarande visar feber.

Jag stack ut näsan.

På med mössa och jacka i Marres stora kängor öppnade jag altan dörren med kameran runt halsen. Man kan säga att jag stack ut min lilla näsa i några minuter. Några bilder blev det och det var precis lagom med luft för mig. Tänker att snart måste väl influensan ge med sig. Vårdguiden 1177 säger fem – sju dagar med feber sedan runt 10 för att bli helt återställd. Då kan jag nog inte gnälla det är dag fyra bara för mig. Några bilder blev det – runt hörnet där hemma vid.

12gg12ii12jj12ff12ee

Bildresultat för ha en fin dag

Puss & Kram

 

18 reaktioner till “Jag stack ut näsan.

Lägg till

 1. Vad fantastiskt att se lite grönt sticka upp ur marken! Några plusgrader och sol är verkligen som balsam för själen. Jag hoppas att du skrämmer bort influensan illa kvickt nu ❤️

  Gilla

 2. Hörde också på nyheterna att skåne kommer få vår väder i helgen.Och att det är stor risk med gräsbräder tross det blötta gräset.Usch vad jobbigt krya på dig kära du.Vilka perfekta fina bilder du hann med att fotografera dessa minuterna

  Gilla

 3. visst är det vackert när det skiftar i årssäsong? 🙂 Däremot gillar jag inte tiden mellan vintern och våren.. Det där slasket…

  Gilla

 4. Oj, ni har ganska mycket snö kvar! Vi har inte en endaste liten snöflinga här i söder!
  Hoppas du mår bättre idag! Jag var rädd att jag skulle åka på influensan, för jag har inte tid att ha feber i flera dagar, åker på semester på fredag! Men trots att det kändes som feber hade jag ingen, men vilade ändå mycket.
  Om du fortfarande har feber hoppas jag att du har ork att sätta dig in i din fina ängla-present som jag läste om i det andra inlägget!
  Krya på dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: