Jag stack ut näsan.

Hej.

Solen sken så vackert in genom fönsterna i sovrummet idag. Jag längtade ut. På nyheterna imorse sa de att våren är på väg i Skåne redan till helgen. Det var bara att glömma att gå ut på en solig promenad när termometern fortfarande visar feber.

Jag stack ut näsan.

På med mössa och jacka i Marres stora kängor öppnade jag altan dörren med kameran runt halsen. Man kan säga att jag stack ut min lilla näsa i några minuter. Några bilder blev det och det var precis lagom med luft för mig. Tänker att snart måste väl influensan ge med sig. Vårdguiden 1177 säger fem – sju dagar med feber sedan runt 10 för att bli helt återställd. Då kan jag nog inte gnälla det är dag fyra bara för mig. Några bilder blev det – runt hörnet där hemma vid.

12gg12ii12jj12ff12ee

Bildresultat för ha en fin dag

Puss & Kram

 

18 thoughts on “Jag stack ut näsan.

Add yours

 1. Vad fantastiskt att se lite grönt sticka upp ur marken! Några plusgrader och sol är verkligen som balsam för själen. Jag hoppas att du skrämmer bort influensan illa kvickt nu ❤️

 2. Krya på dig fina! Jag hoppas febern släpper snart för har varit riktigt härligt väder idag 😊 fantastiska bilder som vanligt 📸

 3. Så vackra bilder. Ibland är det mycket värt att bara sticka ut näsan lite. Vi får väl se om våren hittar hit i helgen 🙂

 4. Hörde också på nyheterna att skåne kommer få vår väder i helgen.Och att det är stor risk med gräsbräder tross det blötta gräset.Usch vad jobbigt krya på dig kära du.Vilka perfekta fina bilder du hann med att fotografera dessa minuterna

 5. Vad skönt att ändå få komma ut lite även om det bara är på baksidan av ert hus. Du fotar verkligen jättefina bilder 🙂 Krya på dig nu!

 6. visst är det vackert när det skiftar i årssäsong? 🙂 Däremot gillar jag inte tiden mellan vintern och våren.. Det där slasket…

 7. Här börjar det bli vår känns det som. Varmt i luften och solen skiner. All snö som vi fick är borta så jag hoppas det håller sig så här-

 8. Oj, ni har ganska mycket snö kvar! Vi har inte en endaste liten snöflinga här i söder!
  Hoppas du mår bättre idag! Jag var rädd att jag skulle åka på influensan, för jag har inte tid att ha feber i flera dagar, åker på semester på fredag! Men trots att det kändes som feber hade jag ingen, men vilade ändå mycket.
  Om du fortfarande har feber hoppas jag att du har ork att sätta dig in i din fina ängla-present som jag läste om i det andra inlägget!
  Krya på dig!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: