Så flummigt – men sant.

Veckans Blogg – rubrik.

Detta inlägg är en del av Länka med Kärleks Bloggrubrik med olika rubriker varje måndag. ”

Så flummigt.

Vilken svår rubrik vi valt denna veckan Mirre och jag märkte jag när jag för en stund sedan skulle börja med inlägget om Veckans blogg-rubrik. Så flummigt kan ju liksom vara precis vad som helst. Vad har jag varit med om som varit flummigt fick jag tänka och landade i hypnosen som jag gjorde för några år sedan på Inner Power Center. Jag är intresserad av andliga saker, medium och det undermedvetna så att jag hamnade där på Neurosemantik  är egentligen inte så konstigt. Via Lets deal hamnade jag på hypnosen.

Hypnosterapi.

Hos Anders Wallin på Inner Power Centre fick jag prova på hypnosterapi och neurosemantik. De arbetar med hypnosterapi och META NLP som sägs vara – några av de kraftfullaste metoderna som existerar för att skapa utrymme för genomgripande positiva förändringar i livet.

31b

Hypnos.

Hypnos bara ordet kan kännas lite skrämmande. Men i själva verket så är vi i hypnos varje gång vi tappar tråden eller inte kan hålla fokus på exempelvis filmen när tankarna flyger iväg och vi egentligen befinner oss någon helt annanstans.

Läskigt? Lite små läskigt i början men det släppte snabbt och det var en känsla av wao som sköljde över mig när jag klev utanför dörren. Wao för vad han kunde se och och lockade fram inom mig. Min plats i barndomen som satt sig mest i mitt inre och varför då kom fram. Vilka ansikten jag ser när jag åker rulltrappa ner i mitt undermedvetna helt ensam? Varför var det en person så framträdande? Vilka andra personer flög förbi ner för rulltrappan? Varför just dessa personer? Vilka ansikten ser jag när jag gick trappan upp till solen en varm sommar dag? Varför just dem?

Platsen – där jag för första gången kände mig levande och fri.

Rulltrappan ner – personer som skrämmer mig och jag har en oro och stark påverkan av.

Trappan upp – personer, platser eller ting som ger mig styrka, kärlek och energi i livet.

Varför just dessa? Mycket intressant.

Hypnos mannen var en mycket speciell man som var mycket kunnig och respekterad inom detta området i hela världen. Jag blir så mäkta imponerad av personer med sådana kunskaper. Tänk vad mycket det göms i våra inre. Efter någon vecka fick jag på mailen en sammanställning om vad han fick fram om mig genom denna hypnosterapi. Det var så sant och utförligt att jag minns att jag både blev lite rädd och tagen på samma gång.

Efter detta besöket har jag läst mycket som Anders skrivit och om hans seanser bland annat. Han är enormt omtyckt och duktig. Flera kända och stora personligheter i Sverige går till honom och ska vara nöjda. Detta är väl lite av vad man kan säga är ”Så flummigt” men samtidigt så skrämmande sant och intressant.

31a

Vill du också vara med eller är nyfiken kan du läsa mer inne i facebookgruppen  Länka med kärlek & även då inne på Kamillas tipsinlägg & på Mirres tipsinlägg för Länka med Kärleks måndagstema Bloggrubrik.

puss1

3 thoughts on “Så flummigt – men sant.

Add yours

  1. WOW vad coolt! Skulle verkligen vilja prova nu, som att gå på terapi fast bättre då jag hatar att prata om mitt djupaste. Hur känns de? Visste inte att typ dagdrömmar var hypnos? Coolt! Kram <3

  2. Jag är väl mer av typen att jag backar förskräckt om någon vill testa hypnos på mig.. *skratt* Men ja, anser nog att det är rätt flummigt.. 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: