Hos Onödigt Snyggt.

Hej.

Jag har hittat en ny pärla till min webb butiks samling nämligen Onödigt Snyggt. Nu när jag fortfarande ligger hemma sjuk så blir det mycket tid till att kolla runt i webb djungeln. Vet ni att när jag hittar nya butiker eller överhuvudtaget besöker butiker på nätet så går jag alltid först till deras rea sidor eller sista chansen. Det är där man kan göra de riktigt härliga fynden.

Riktigt bra på Rea sidan.

Alla dessa produkter är från rea sidorna. Dessa vackra ting och plagg får gärna flytta hem till mig.

12a

 

Här hittar ni följande produkter.

Jeans shorts

Armband i orange

Recept på kärlek

Kimino med blommor

Rosa väska

Golvkudde

Tavla

Armband i rosa

 

7

19 thoughts on “Hos Onödigt Snyggt.

Add yours

  1. Det är farligt att hitta massa bra butiker. 🙂 visst, det går att bara titta men ofta är det svårt att sluta tänka på något fint man hittat som då får flytta hem. Det var fina grejer du plockat ihop. 🙂

  2. Alltid rea sidorna, känns ju lite bättre när man hittar saker där. Lite som att man tjänat på att handla det där snygga jag inte visste att jag behövde 😉

  3. Så många fina saker. Skall kika in på den sidan 🙂
    Och vad kan man liksom göra när man ligger sjuk än kika på olika sidor 🙂

  4. Jag kan också ha råkat handla lite under rean nu när jag varit sjuk. Farligt ju att surfa runt i webshoparna. Jg gillar särskilt jeanshortsen och klänningen!

  5. Ja, surfa runt så är farligt haha… Dom armbanden fastnade jag för. Så snygga, men har ju fortfarande mitt köpstopp på onödiga saker 🙂

  6. Det är farligt att surfa runt och trilla in på härliga webbshops haha! Långklänningen skulle jag ju inte tacka nej till, så vacker!

  7. Älskar armbandet , farligt att hitta nya butiker lätt att något hamnar i varukorgen som man kanske ej borde 🤣

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: