Islyktan brann så vackert.

Hej.

Ikväll tände jag islyktan för första kvällen. Lyktan är så fin med de vita tulpanerna inuti. Jag började på en ny av de blommor som börjat vissna här hemma idag och den blir det rosa blommor i. Så roligt att få vara lite kreativ och fixa saker.

Islyktan brann så vackert.

Först fick lyktan stå ute och inte under taket vid trappan in men den släcktes av vinden så lyktan fick flytta upp på trappan istället.  Tänk om jag kunde ha hur många islyktor som helst stående i en grupp. Jisses vad fint och coolt det skulle vara.

23ljus22f23ljus122g

natti

Kram Kram från mig

30 reaktioner till “Islyktan brann så vackert.

Lägg till

 1. Vilken fin! Och så enkelt att göra egentligen. Fiffigt att använda vissnande blommor till att piffa upp den med. Ser fram emot att se den rosa!

  Gilla

 2. Vilken rolig idé! Kul att blommorna får vara med ett tag till. Det blev ju så vackert. Kan verkligen tänka mig att det hade blivit häftigt med många i grupp.

  Gilla

 3. Härligt! Det är så snyggt med islyktor. Och med blommor i! Jag blir alldeles glad när jag ser bilder. Så börja skapa en grupp av islyktor och så visar du oss. 🙂

  Gilla

 4. Du har säkert skrivit ett inlägg om hur man går tillväga för att göra en islykta, jag har varit borta ett par dagar men måste verkligen se till att leta efter något inlägg där du kanske skrivit om det. Är så sugen på att testa! Herregud vad kreativ du är, och den är magisk! ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: