Islyktan brann så vackert.

Hej.

Ikväll tände jag islyktan för första kvällen. Lyktan är så fin med de vita tulpanerna inuti. Jag började på en ny av de blommor som börjat vissna här hemma idag och den blir det rosa blommor i. Så roligt att få vara lite kreativ och fixa saker.

Islyktan brann så vackert.

Först fick lyktan stå ute och inte under taket vid trappan in men den släcktes av vinden så lyktan fick flytta upp på trappan istället.  Tänk om jag kunde ha hur många islyktor som helst stående i en grupp. Jisses vad fint och coolt det skulle vara.

23ljus22f23ljus122g

natti

Kram Kram från mig

30 thoughts on “Islyktan brann så vackert.

Add yours

  1. Så fina dom blev. Älskar att blommorna syns och ser bara så fint ut. Synd att jag inte kan testa hemma. Det är verkligt härligt att få vara kreativ ibland 🙂

  2. Vilken fin! Och så enkelt att göra egentligen. Fiffigt att använda vissnande blommor till att piffa upp den med. Ser fram emot att se den rosa!

  3. Vilken rolig idé! Kul att blommorna får vara med ett tag till. Det blev ju så vackert. Kan verkligen tänka mig att det hade blivit häftigt med många i grupp.

  4. Men wow verkligen så vackert och enkelt att göra! Kommer helt klart göra såna där när jag bor i ett hus sen 🙂

  5. Men wow så fint! jag blir lite nyfiken på hur man gör dessa? Skulle du inte kunna göra ett inlägg med steg för steg? 😍

  6. Nu fick jag lite ny inspiration tack för den, väldigt fint att den lyser upp trappan på ett vackert och unikt sätt!

  7. Men jisses så fint!!! Jag måste testa, vi ska ha gäster på söndag, det kan vara kul att låta sådana fina alster lysa.

  8. Härligt! Det är så snyggt med islyktor. Och med blommor i! Jag blir alldeles glad när jag ser bilder. Så börja skapa en grupp av islyktor och så visar du oss. 🙂

  9. Islycktan blev verkligen jättefin hade själv velat haft några såna 🙂 Gör du någon till mig? Vet inte vart jag ska ha den dock bor i lägenhet 🙂

  10. Du har säkert skrivit ett inlägg om hur man går tillväga för att göra en islykta, jag har varit borta ett par dagar men måste verkligen se till att leta efter något inlägg där du kanske skrivit om det. Är så sugen på att testa! Herregud vad kreativ du är, och den är magisk! ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: